Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Félek hogy az osztálytársaim...

Félek hogy az osztálytársaim bántani fognak a súlyom és a kinézetem miatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Középiskolába fogok menni, és nagyon félek az osztálytársaimtól. Az általánost három különböző iskolában és osztályban végeztem el, és két helyen bántottak. Többnyire a kinézetem, és a szegénységem miatt csúfoltak. Egy olyan iskola/osztály volt ahol nem bántottak, de ott meg csak egy évig voltam.

Évek óta nincsenek barátaim, és nagyjából semmilyen szociális életet nem élek. Félek az osztálytársaimtól, és a velem egykorúaktól, így meg ha akarnék se tudnék velük beszélgetni.

A jelenlegi súlyom erősen veszélyezteti az egészségi állapotom, és cukorbetegség gyanúja miatt endoklinológushoz mentem. Az ideális testsúlyom 55 kg lenne, és az orvos szerint ha megfelelően fogyókúrázom akkor nagyjából két év múlva sikerül. Elkezdtem a fogyókúrát, fogytam is 2 kilót, viszont visszahíztam úgy, hogy nem ettem semmi olyat amit nem szabadott volna.

Nagyon félek attól hogy csúfolni fognak, főleg tesiórán. Előző évben ezt megoldottam lógással, de nem hiszem hogy most is menne.

Ezen kívül PTSD-vel kezelnek, de ez már nem hiszem hogy lényeges lenne.

95 kg vagyok.

15/L

2017. aug. 30. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"ha akarnék se tudnék velük beszélgetni" Akarj! Ha a barátságos, mosolygós, nyitott, önironikus, segítőkész személyiséged megragadja őket, akkor a legkevésbé se fogja őket érdekelni a testalkatod. Nem kell szégyellni, tudomásul kell venni, hogy mekkora vagy, de nem az belőled a lényeg. Az csak a külső. A pszichológusnak felhoztad ezt a témát? A tesiről orvossal beszélj, lehet, hogy gyógytesire kéne járnod.
2017. aug. 30. 15:27
 12/14 anonim válasza:
0%
2017. szept. 1. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:
12-es, ugyan menjél már vissza az általános iskolának abba az osztályába, amikor a jelöletlen teljes hasonulást tanultátok! Hogy valaki képes még egy linkbe is durva helyesírási hibát beletenni, na ilyet még nem pipáltam! Ráadásul egy rossz domainnévvel megfűszerezve.
2017. szept. 1. 21:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Értékelem a humort, de nem hiszem hogy pont itt a helye. Ha megfelelően tudtad volna értelmezni a kérdést, és a leírást rájöttél volna, hogy már most fogyókúrázom. Illetve a kérdés eleve nem az volt, hogy fogyási tippeket kérek.
2017. szept. 2. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!