Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van félnivalóm? 16/f

Van félnivalóm? 16/f

Figyelt kérdés
Most megyek 10.-be,egy másik gimnáziumba.A lényeg,hogy nem teljesen vagyok magyar származású.(nem roma!).És attól tartok,hogy esetleg kiközösítenek vagy piszkálni fognak.

2017. aug. 27. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ez a többiek értelmi szintjétől függ. Nem kőbe vésett szabály, de ha a suli szinvonalas, erős oktatású, akkor a diákok nagy része normális. Amúgy nem hiszem, hogy van félnivalód.

Csak ügyesen!

2017. aug. 27. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Milyen származású vagy?
2017. aug. 27. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Nekem az egyik osztálytársam ukrán-örmény származású és senki sem közösíti ki. Nagy haverok vagyunk, jó arc:D
2017. aug. 27. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

Ha esetleg muszlim vallású, vagy arab származású vagy, akkor el tudom képzelni sajnos, mert elég nagy az iszlamofóbia mostanában sajnos.

De ha így van, akkor is biztos vagyok benne, hogy találkozni fogsz értelmes, normális fiatalokkal is.

2017. aug. 27. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk nagyon sokan voltak külföldiek, volt ázsiai (vietnámi), görög, arab és afro osztálytársam is. Senki nem nézte ki őket, sőt! Ha jó helyre mész, akkor nem lesz gáz :)
2017. aug. 27. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Társaságtól függ,szerintem ne félj,biztos megismersz olyan embereket is akikkek barátok lesztek,megvédenek az esetleges piszkálódoktól(ha lesznek). Nekem van egy azt hiszem félig(anyukája magyar,apukája török) török osztálytársam,és nem szokták piszkálni,néha egy kis balhénál a primitívebbektöl megszokta azt kapni,hogy török g**ci,stb.de ezt is csak azért,mert néha elég idegesítő szokott lenni(inkább régebben amikor még kicsik voltunk) de amúgy tök jól lehet vele beszélgetni,és egy értelmes srác,csak meg kell ismerni jobban. Mondjuk régebben csinált érdekes dolgokat...de azon már csak nevetni szoktunk :DD szóval,szerintem nincs mitől félned,meg azért 16 évesen érettebbek már szerintem,nem fognak a származásod miatt piszkálni...max a buta,és primitív rasszista emberem,de velük nem szabad foglalkozni. Nem a származás számít,mindenhol vannak normális,és abnormális emberek.

Azt megkérdezhetem milyen származású vagy?

13/L

2017. aug. 27. 20:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Afrikai származású vagyok.
2017. aug. 27. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor téged garantált, hogy MINIMUM, a testnevelés órákon komálni fognak! - Főleg a csapatjátékokban, mert az afrikai származású embereknek nagyon jó szokott lenni az állóképességük és jó a sportmozgásuk, szívósak, erősek a csontjaik, rugalmasak az izületeik. - Mindenki Veled akar majd egy csapatban játszani! :)
2017. aug. 27. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:
17%
Szard le mások véleményét!
2017. aug. 27. 22:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem kell félni nekem suliba legjobb haverom is Afrikai származású , de nem a rassz külömbözteti meg az embereket . Én meg német származású vagyok eleinte én is féltem amikor kezdtem a gimit , hogy se a ki ejtésem nem olyan mint a többieknek , a nevem meg főlleg elég fura lehet a számukra , de semmi para .

2-en vagyunk külföldi származásúak itt a suliba tudtommal , de sose volt semmi gond igaz csak az elején volt egy két baki a tanárokkal amikor nem tudja a nevet meg jegyezni és ki mondani rendesen meg a bemutatkozáskor csak nézet az osztályfönök hogy WTF!? arrol meg nem tehetek , hogy ilyen nevet mint az enyém nem hallot elötte Max nem túl meg szokott név magyarországon :D

Ha jó iskola és jó társaság akkor semmi gond

2017. aug. 28. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!