Mit tegyek, ha nem akarok új suliba menni, mert a régi tanárjaimat nagyon megkedveltem?
Nem fog senkit érdekelni, hogy kit kedvelsz és kit nem. Ha akarsz munkát, vagy kezdeni valamit az életeddel, akkor el kell menned a középsuliba.
De én javaslom ne menj, és majd pár év múlva úgy megfogod bánni hogy csak na.
16 évesen nem vagy már tanköteles. Úgyhogy szerintem ne kezdd el a középsulit, hanem menj el utcaseprőnek, vagy valami hasonló, amit 8 általánossal lehet csinálni. Szerezz ott minimálbért, huszonévesen pedig bánd meg, hogy nem tanultál, hónap végén alig tudsz mit enni és így sem találkoztál már a tanáraiddal. Menj esti tagozatos gimibe, hogy legyen legalább érettségid. Addig pedig lehetőleg ne akarj csajozni és családot alapítani!
Sok sikert a kilátástalan élethez! :)
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Csak én utcaseprés helyett a gyárat ajánlom, oda bőven elég a 8 osztály, tuti befutó leszel náluk!
Minek is az érettségi, a szakma vagy épp a diploma? Kutyát nem érdekel, hogy milyen papírod van, hiszen a 2db gombot, ami a gép indításához szükséges, 8 osztállyal is profi szinten meg fogod tudni nyomni!! Én hiszek benned!
Komolyra fordítva..remélem, hogy a szüleidnek vagy a családodnak lesz elég esze, és helyrepofoz ebből a baromságból, amúgy meg ggwp hogy általánosban megbuktál :D :D De miket is feltételezek, biztosan csak évvesztes voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!