Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek buli (volt) a gimi?...

Nektek buli (volt) a gimi? (nem special snowflake)

Figyelt kérdés
Ez most nem olyan kérdés lesz, hogy én vagyok-e az egyetlen "special snowflake introvert", hanem olyan, hogy más is van/volt-e ilyen hülye helyzetben gimiben vagy bármilyen középiskolában, mint én. A történetem az, hogy ált isi végéig az ország olyan részén éltem, ahol az emberek nyitottak, toleránsak, barátságosak voltak és haladtak a korral, itt volt rendes társasági életem. Ezután gimi előtt olyan helyre költöztünk, ahol az emberek ennek pont az ellentétei, és így elég nehezen jövök ki velük, és emiatt barátaim sincsenek igazán. Most hogy végzős leszek, már kezdek nagyon frusztrált, szomorú és irígy lenni, mert nekem kimaradtak a bulizások, ivások, bandázások meg a szex, amit a többség legkésőbb 15-16 éves korában elkezd, és én is csináltam volna ezeket, ha lett volna kivel (inkább csak 16 évesen kezdtem volna, mert annyira azért nem vagyok az a fajta). Ráadásul azt is szoktam hallani, hogy az ember életében a gimis időszak a legjobb az előbb említettek miatt+mert még "gyerekek" vagyunk, tehát aránylag szabadok vagyunk, a szüleink tartanak el minket...stb. és ilyenkor kell bulizni meg élvezni az életet. Ez csak még inkább el tudja rontani a kedvemet. Tehát az a kérdés, hogy más is van/volt-e ilyen helyzetben, ha valaki esetleg elfelejtette volna, hogy honnan indultunk a hosszú szövegnek köszönhetően :D

2017. aug. 11. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Tévedsz. Aki ezt csinálta gyerek korában, az felnőttként is ezt fogja. Pont az érzi felnőttként, hogy nem bulizott eleget, aki egész fiatalkorát végig bulizta.
2017. aug. 11. 13:28
 2/5 A harmadik szem ***** válasza:

Emiatt kell a legkevesebbet aggódj, mert az, hogy kinek mik a legjobb évei az relatív. Neked nem a gimis évek lesznek a legjobb évied. Később pedig sokkal több lehetőséged lesz, és sokkal tapasztaltabb leszel az életben, így ha akkor "jönnek el a legjobb éveid" akkor lehet az még gazdagabb lesz, mint a gimis bulis évek.

Én személy szerint éppen eleget kaptam a gimiben a jóból ahhoz, hogy ne fájjon érte a szívem, inkább csak megízleljem, hogy mi a lényege. A múlton sose töprengj, mert önmagad vagy az eredménye.

2017. aug. 11. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló helyzetben vagyok. Általános iskolában sok barátom volt, de ugye gyerekek voltunk. Gimi elején sikerült olyan barátokat szerezem, akik nem voltak túl bulizós típusok. El is távolodtam tőlük pár év alatt. Erre ők most beléptek a bulis korszakukba, csak már nem vagyunk barátok és nem hívnak. :D Új haverokat meg egyszerűen képtelen vagyok szerezni, mert idővel special snowflake introvert lettem. :D Elég kaka egy helyzet, a nyaram is tök fos, mert sosem megyek sehova, pedig igényelném a szociális életet.
2017. aug. 11. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Tévedsz! Nincs olyan, hogy legjobb év! Neked a 21. század kimosta az agyad! Először is, akik az egész életüket végigbulizzák, azok a legfrusztráltabbak, keresik az élvezeteket, mégis könnyen kiborulnak mindentől. Az életet értelme nem az élvezetekről szól! Legjobb év pedig nem létezik! Mindegyik év hoz jót és rosszat. Idővel (ha csak meg nem halsz előtte) végig fogod nézni, ahogy az összes nálad idősebb rokonod, ismerősöd meghal. Mindannyiszor kell majd gyászolnod. Egész életed során dolgoznod kell majd, nem úgy fogsz kikapcsolódni és jól érezni magad, ahogy neked jó, hanem úgy, ahogy a munkatársaidtól látod, és ha úgy nem érzed jól magad, hát félelemből magadra kényszeríted, hogy azt hidd élvezed. Azt mondod nem a gimnázium volt a legjobb évem? Ki mondja, hogy ezek után jobb lesz! Idén nyáron 2 hónap alatt vagy 80-an fulladtak vízbe hazánkban. 80-an, akik előtte még éltek esetleg válaszolgattak ezen az oldalon. Most meg már halottak. Kb.5x ennyi ember halt meg tömegközlekedésben. Ki tudja mikor fog elütni egy autó vagy belém csapni a villám, amikor kihajolok az ablakon! Rövid az élet, hogyha azt keresném, hogy mivel tudom élvezhetni, akkor nem élvezném! Mindig csak keresnék és keresnék! Nincs nekem erre időm! Akkor mennék csak bulizni, hogyha rosszul érezném magam, de ha megyek, akkor sem fogom jobban érezni magam! Hiszen kérdező, te magad is miért nem mentél? Mert NEM érezted volna jól magad! Akkor miért is irigykedsz rájuk?
2017. aug. 11. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik ilyen, vagy ha mégis, akkor az az egyetem. :) Ott van minden, amire csak vágysz, jobb így, hogy késlelteted ezeket a dolgokat, legalább érettebben állsz majd hozzá a tetteidhez, és nem teszel olyanokat, amiket megbánnál. :)

Amúgy nyugatról keletre költöztél? :p

2017. aug. 11. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!