16 éves ázsiai (japán) fiú vagyok. Az iskolában Biológia órán amikor tanúltuk a Nagyrasszokat (Fehér Európai, Fekete Afrikai, Sárga Ázsiai, Barna Indiai/arab stb. ) Végig mindenki engem, meg az egyetlen barna/fekete (cigány) srácot bámulta. (? )
"Nem vettem észre hogy az európai fehér lányoknak bejönnének a sárga srácok :("
Pedig de, nem egy ismerősöm van, aki a fél karját odaadná, ha japán barátja lehetne. Fiatal vagy még, majd változik a helyzet. :)
Én félig japán vagyok, nem mondom hogy sárga vagyok, talán sárgásbarna, inkább világos alapból, de most nyáron lebarnultam. Ami Japánban abszolút nem divatos, de itt meg az.
Egy csomó japánrajongó van, itt ha rákeresel hogy japán, több tucat lány akar ázsiai pasit. Gondolom nem tudják, hogy szólítsanak meg.
Nem vagy fura, szerintem 100 hogy én is így reagáltam volna:o
"Tuti kamu kérdés. Egy japán nem vallja magát sárgának. Nem is az." - Ahjj.Ez most olyan,mintha te nem vallanád magad magyarnak/annak ami vagy. Attól mert te így gondolod,még nem fake a kérdés:D
Ui: Az én környezetemben megoszlik az emberek véleménye az Ázsiaiakról.Sajnos néhányan rasszisták,de mindig kioktatom őket:D Viszont rengeteg olyan lányt ismerek,aki imádja az Ázsiai fiúkat ~Köztük én is:D~ szóval emiatt ne aggódj. :)
"Ahjj.Ez most olyan,mintha te nem vallanád magad magyarnak/annak ami vagy."
Nem vallom magam magyarnak. Csak félig vagyok az. A japán akkor sem sárga. Kikérem magamnak. Egyik szülőm japán-koreai keverék. Ő sem sárga. Más színe van, mint a kínainak.
Ha egy japán vigyáz a bőrére, akkor az világos. Nem olyan sárgás, mint a kínainak, meg talán nem olyan rózsaszínes, mint egy európainak.
Én vagyok a 0ra lepontozott féljapán, nekem télen világos a bőröm, nyáron viszont sárgásabb árnyalattal barnul. Attól még nem vagyok sárga, de a sárga gyűjtőnév is az ázsiaiakra, mindegy milyen színű valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!