Hogyan viselkedjek ezek utan velük?
Az osztalytarsaimmal nem jövök ki jól, sokszor be is szologattak bántó dolgokat
Tudtak hogy rosszul érzem magam az iskolában amiért nincsenek barátaim de nem kulonosebben érdekelte őket
Nemsokára iskola, próbáljak meg nyitni feléjük? Hogyan? Vagy inkább ne foglalkozzak velük, hiszen ok sem foglalkoznanak velem?
Tanácstalan vagyok
Probaltam mar beilleszkedni kozejuk, erdeklodtem feloluk meg ilyesmi de nem értem el vele semmit
Mit tegyek hogy a kovetkezo tanevben jobb legyen a helyzet?
17l
Miért szeretnél ennyire hozzájuk igazodni?
Ha bántó dolgokat szólógatnak be hát te is tedd azt "szemet szemért,fogat fogért"alapon!
Nézd ha ilyenek az osztálytársaid,akkor nem igazán fognak változni,próbálj meg valami különlegeset alkotni.
Itt gondolok arra,hogy ismerkedj meg más emberekkel akiknek "megnyerőbb" a személyiségük.
Ne foglalkoz velük inkább koncentrálj más emberek megismerésére...
17/F
Köszönöm a választ ❤
Meg osztálytársak leszünk 1-2 évig és szeretném a legtöbbet kihozni ezekből az évekből
Szóval ha lehet nem ellenségeskedem velük meg nem keresem a konfliktust
Ki szoktam állni magamért de akkor le vagyok hurrogva
Van meg esély hogy beilleszkedjek? Vagy nincs?
Sajnos nekem is volt ilyen osztalytarsam aki nem tudott beilleszkedni, de o reszben azert is mert nagyon elvont volt.
Probald meg elerni ,hogy ok akarjanak kezdemenyezni feled, es ha valaki beszel veled akkor ne legyel vele tavolsagtarto,legy kedves stb.
Remelem sikerul;)
Nézd beilleszkedni csak úgy tudsz ha beszélgetsz és nyitot vagy feléjük ellenkező esetben nem igazán fogsz tudni!
Meg ha bármilyen módón "be égetnek" röhögj a pofájukba :D és úgy veszik majd,hogy neked nincs is szégyenérzeted ;)
Vagy ha beszólnak,akkor mond azt,hogy...
Nem rossz 90-es évekbeli beszólás de majd alakítunk rajta ;)
De a te szíved ügye,hogy mit csinálsz ilyen esetben.
:D
köszönöm a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!