Mi kell ahhoz hogy Dubaiban tanuljak szakmát? 16L
Lel, ma már így mondják, hogy dubaiban akarsz krv a lenni?
Ahogy az első is írta, jó test, semmi önértékelés, magas fájdalomküszöb.. ja és ne legyen hányóreflexed!
Ha nem a testedből akarsz ott megélni, akkor nem tanácsolom hogy fiatal lányként arab országba menj...
Annyi más ország van ahol nem kell csadorban járnod, és az értéked nem egy kecskéével vetekszik bármennyire is okos vagy...
Dubajban senkit nem köteleznek a csadorra, de örülök, hogy itt mindenki képben van lmao.
Mondjuk nem a legjobb arab ország/város a letelepedésre.Inkább akkor mondjuk Doha, Katar.
Egyébként nincsen kimagasló suli Dubajban, hogy indokolt legyen, hogy oda akarsz menni, hacsak nem költözik az egész család munka miatt. Ha kint akarsz élni pár évig, akkor diplomázz le máshol, és költözz ki 2-3 évre, míg megszeded magad pénzzel a szakterületeden, de addig a családalapításról, ha tervben van, felejtkezz el, majd ha van már pénzed, költözz valami másik helyre.
Dubaj turistáknak szuper hely, de lakni nem túl jó ott se hosszú távon.
Nem vagyok előítéletes, de a krválkodáson kívül fogalmam sincs, egy képzettség, nyelvtudás nélküli fiatal lány mit keresne ott :)
Bár, ha megemlítem, hogy Svájcban dolgozom, megkapom ezt én is, holott előbb megyek el wc pucolónak, mint prostinak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!