Iskolaváltás sikersztorik?
Van itt olyan aki gimiben iskolát váltott? Hogyan élted meg? Jót tett? Újra megtennéd ?
Nekem 11.be kellene váltsak, de nagyon félek tőle . Pedig a mostani helyzet tarthatatlan de félek h rosszabb lesz :(
Egyik baratom szemszogebol tudok irni a gimis sulivaltason.
9-10.-ben egy osztalyba jartunk, de mindig ki volt rekesztve es sokat piszkaltak az utobbi idokben. 11.-re atment mar egy masik gimibe, es sokkal jobban erzi magat. Nincs egyedul, vannak baratai es nem 1 emberen kell lognia egesz nap. :) A tanarokrol csak annyit nyilatkozott, hogy van par nem normalis, de azt minden suliban ki lehet fogni.
Ha osztalytarsak miatt mennel el, akkor szerintem mindenkepp menj. Egy jobb kozosseg a jegyeiden is segithet.
Ha koltozes, akkor mast ugyse tudsz tenni. Ne felj az oszalytarsaktol, biztos nem fognak utalni, ha nem adsz ra okot.
Köszönöm a kommenteket! Igazából az osztállyal és a tanárokkal is vannak gondok bőven. Többnek hiszik magukat, mindenki klikkekben, és mindenki lenézi a másikat. Neveletlenek és pofátlanok, képes első padban látványosan puskázni, vagy telefonálni óra közben. A tanárok már feladták a fegyelmezést, de mindemellett hatalmasak az elvárások. Kb minden nap "röp"dogát írunk valamiből, kb 5-6 oldal anyagból . A tanároknak szoszerint csak a diákok szivatásán jjár az agyuk, nem azon hogy tanítsanak. (A dogában természetesen a forrásanyag 128.oldalán található fél mondat apróbetűs részből kell 200 szavas esszét írni... Hiába tanulok, nekem ez lehetetlen.)
Viszont reál tárgyakból nagyon jó vagyok, szóval erre szakosodott sulit keresnék, mert itt mèg matekunk is alig van , az emeltes tanár pedig kb 3al osztani sem tud.
4-5 ös tanuló vagyok itt de lassan belegebedek, és szerintem meg lenne hozzá az eszem hogy hozzam ezt a szintet normális körülmények között anèlkül h megszakadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!