Utálnak az osztálytársaim. Mit tegyek?! 13/l
Figyelt kérdés
Folyton bántanak és beszólogatnak. Emiatt nem sokára (1 hét) átmegyek másik suliba. De addig ki kell bírnom velük ezt az 1 hetet. Ha beszólnak akkor szóljak vissza, vagy inkább maradjak csönben nehogy mégjobban elkezdjenek piszkálni? Légyszi segítsetek!2017. jan. 12. 06:57
2/12 anonim válasza:
Első lépésben keresd meg az okát, miért van ez!
Ha rajtad kívül mindenki rossz és hibás, nem benük van a hiba.
3/12 A kérdező kommentje:
Rajtam kívül nem utálnak senkit! mindenki jóba van mindenkivel! Mindig ÉN vagyok a csúnya,a kövér,a hülye, a túl jó tanuló, a fogyatékos MEG MINDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2017. jan. 12. 13:51
4/12 anonim válasza:
egyszerűen hagyd őket figyelmen kívül.
az ilyen emberek fogyatékos barmok.
5/12 Bekecs Béla válasza:
Megkéne tanulnod szavakkal megvédeni magad. Ha egy retardált oda jön cseszegetni akkor szégyenítsd meg a haverjai előtt. Majd ismételd meg amég te leszel az osztály ásza, mert mindenkinek visszaszólsz. Aztán egy napon azt veszed észre a szerencsétleneknek te is már arcoskodsz. Ilyen ez. Hajrá
6/12 A kérdező kommentje:
De nem tudok jó beszólásokat/visszaszólásokat! Ha esetleg szart vagy hülyeséget mondok akkor pedig kiröhögnek! ;( NEM TUDOM MI TÉVŐ LEGYEK!!!! Alig várom már hogy átmenjek a másik suliba!!!!!!!!!
2017. jan. 12. 16:56
7/12 anonim válasza:
#6 [kérdező]
Ha velük is úgy tudsz beszélni, ahogy nekem írtál priviben, ne is csodálkozz!
8/12 A kérdező kommentje:
Mit írtam neked privibe?!
2017. jan. 12. 18:24
9/12 anonim válasza:
Mea culpa! (Én bűnöm!)
Figyeémetlen voltam, a te kérdésedre írt valaki trágár privit.
Most megnéztem, nem a te neveddel jött.
Bocsánass meg!
10/12 anonim válasza:
A helyedben én már el lógnám ezt az egy hetet.
Pihenj!
Töltődj!
Nyiss!
Készülj az új iskolára. :)
Sok sikert!
Ezt te már lezártad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!