Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi a véleményetek az "osztály...

Mi a véleményetek az "osztály szerelmekről"?

Figyelt kérdés

Arra gondolok amikor egy osztályba járók jönnek össze. De mondjuk nem az általános iskolában, hanem 11-12.-ben vagy később. Én mondjuk 13.-as vagyok és itt is van ilyen. Persze egy kívülálló nem lát bele, meg amúgyis mi közünk van hozzá, stb. stb., de nekem annyira komolytalannak tűnnek az ilyenek. A legtöbb ilyen pár, akit ismertem az iskolában úgy viselkedtek, mintha nem is járnának. Jó persze, ne ott csókolózzanak, nem is erre gondolok. Csak nekem az általános iskolás "járogatások" jutnak eszembe erről.

Szerintetek?

Létszi a kérdésre válaszoljatok, ne azt írjátok, hogy "semmi közöd hozzá" meg ilyenek.

2017. jún. 14. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
A volt osztályom valami szerelmi osztály volt mert minden lány összejött minden fiúval vagy az osztályból vagy éfolyamból. Hát 3 hónap után mindenki szakított mindenkivel... Már két éve van kapcsolatom de időközben kerültem át a barátom sulijába, deő felsőbbéves volt szóval nem mindig tudtunk találkozni. Osztálytárssal nem járnék nem akarom nézni a fejét 3-4 éven keresztül. Felsőbbévessel évfolyamtárssal még talán. De eddig nem untuk meg egymást sőt erősített minket a kapcsolat hogy mindennap látjuk egymást. De kell külön tölttt idő is mert hamar meg lehet unni egymást.
2017. jún. 14. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, erre vonatkozik e a kérdés, de szerintem teljesen rendben van, ha a suliban nem viseljednek úgy mintha járnának. Munkahelyeken is előfordulnak párok, sokan bizony meg tudják úgy oldani, hogy akik nem tudják, sose jnnének rá, hogy van köztük valami. Mert a munkahely/suli nem az a hely.
2017. jún. 14. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem a suliba való ez a dolog. A volt osztályomban több csaj is járt egymás után ugyanazzal a fiúval,mindenki kb. 3 hónapot. Eléggé szánalmas volt,főleg,hogy kilenc-tizedikben csinálták ezt. "Jó" esetben 12, rosszabb esetben 14.osztályig kellett nézniük a másik fejét :D

Párom jött össze egy csajjal a sulijában,párom 10.-es volt, a csaj 9. Megcsalás lett a vége a párom részéről,és hát a lányt (jogosan) védte mindenki,ezzel a páromnak az utolsó két évét eléggé "széppé" tették. Így járt.

Szóval véleményem szerint "házi nyúlra nem lövünk" Még egy suliból sem választottam volna annak idején párt.

2017. jún. 14. 10:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ismertem ilyeneket, és láttam őket osztályon kívül is. Bennük volt annyi tartás és tisztesség, hogy nem a többiek előtt évődtek meg smároltak, hanem tök normálisan elvoltak. Sulin kívül meg mentek azok a dolgok, amik nem a publikumra tartoznak.

Amúgy ha már kicsit tapasztaltabb vagy, akkor meglátod, hogy egy komolyabb kapcsolatban is sok olyan nap van, amikor a pár nem ilyen überromantikusan, überévődően áll egymáshoz, és nem prüntyikézgetik meg simizgetik egymást állandóan. Nem ettől függ a kapcsolat "komolysága".

Én egyedül azért nem pártolom ezeket a kapcsolatokat, mert ritka az, amikor tényleg sokáig tart, és utána nagyon ciki, kínos és elég rossz pillanatokat szülhet, hogy az exed képét kell bámulnod az osztályban még 1-2 évig... főleg ha nem túl szép volt a szakítás, mert megcsalás vagy egyéb durva dolgok voltak a háttérben.

2017. jún. 14. 11:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom valami jól megfogalmazni, hogy mire gondolok, de nem arra, hogy mért nem "romantikusabbak" az iskolában, hanem arra, hogy akiket én ismertem meg ismerek most is, azok az osztályban kb egymáshoz se szólnak. Nekem ez fura, és komolytalannak tűnik tőle az egész. Mintha titkolni akarnák vagy valami.

Amúgy 20 éves vagyok és egy lassan 3 éves kapcsolatom van, úgyhogy értem, mire célzol utolsó.

2017. jún. 14. 11:22
 6/6 anonim válasza:
Szar. Szopás. xoxo
2017. jún. 14. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!