Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ez milyen bizonyít...

Szerintetek ez milyen bizonyítvány?

Figyelt kérdés
Két 3-as,a többi 4-5.
2017. jún. 11. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mi a hármas, mi a 4-5 (és az milyen arányban). Szerintem átlagos, kiv. ha a 3-as, 4-esek tesiből, rajzból, énekből, egyéb készségtárgyakból vannak, mert akkor jónak nevezném.
2017. jún. 12. 10:33
 12/14 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

A hetedik év vége számít.

Én nem vagyok egy okos gyerek de hetedikben (kilencedikes vagyok) emlékszem ,hogy anyum veszekedett velem az évvégi miatt(Csak infóból, technikából,tesiből voltam ötös, többi négyes volt).

Én nekem ezzel az évvégivel szinte szégyenkeznem kellett.

Nyolcadikban már javult a helyzet. Első félévemben 4,4-es átlagom lett (szintén hármas nélkül) és még ezzel is mindenki hülyének tartott.

Tegyük hozzá ,hogy 4-kor estem haza mindig. Azokat a házikat emiket tudtam ,hogy ellenőrizni fognak megcsináltam es nyomtam be a gépet minimum 3 órát kockultam utána. Írtam egy 56 pontos felvételit és a második félévben megvettem a CS:GO-t. Utána az egész iskola magasról le volt ejtve.

Aztán itt vagyok kilencedikben, hármas lettem töriből meg tesiből, 4,2 lesz az átlagom. (Szakgimibe mentem)

A kérdéshez visszatérve: Rendkívül iskola (nálunk olyanok voltak a tanárok ,hogy ha rengeteget szenvedtél az évben és 3,4-re álltál megadták a négyest) és emberfüggő.

Én azt tartom (a mai oktatási rendszer mellett reálisnak) ,hogy középiskoláig inkább nem kéne hármast szerezni.

Ui.: csak az pontozzon le aki még nem érettségizett, de inkább mégse hanem reflektáljon/írjon rám privátban.

2017. jún. 12. 17:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem kb ugyanilyen lesz csak lehet, hogy 1 hármasom lesz csak. Igazából halálra nem tanultam magam, amikor kellett oda tettem magam de nem volt nagy kunszt. 17/L
2017. jún. 13. 18:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Soha nem voltam színjeles tanuló, azonban sosem álltam közepesre egy tantárgyból sem. Bár az idei év végi bizonyítványomra nem vagyok büszke (fizikából és történelemből is négyes lettem, pedig sokat számít a további tanulmányaimba...), bár annak örülök, hogy három tantárgyból kaptam kitűnő osztályzatot (biológia, földrajz és német; utóbbi tantárgyból már zsinórban ötödik éve kapok kitűnőt, tehát amióta tanulom), viszont kicsit szomorú vagyok amiatt, hogy kémiából lecsúsztam a dicséretről a saját hibám miatt (beszedtem egy egyes osztályzatot, mivel nem csináltam meg a leckét...addig csak ötöseim voltak, de kiment a fejemből, hogy van írásbeli házi is.). Egyébként biológia-kémia tagozaton tanulok tovább jövő tanévtől. :)
2018. jún. 22. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!