Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ebben a szituban...

Mit csináljak ebben a szituban? (Kezdek depis lenni ) 17f

Figyelt kérdés

Minden egyes nap megkapom az osztalytársaimtól hogy milyen ronda vagyok. (Csak fiúk vannak 35db) Egyszer a hangomért baszogatnak, egyszer azért baszogatnak mert alacsony vagyok (177) a járásom miatt, azért mert széles a vállam, az arcom ronda, azért mert hátrahajtott fejjel van egy kis tokam (szinte mindenkinek van tokája ha úgy csinál), azért mert nem úgy étkezem ahogy a többi (fitness kaja)és még sorolhatnám.. már eléggé kikészültem. Kb egy hete meg az volt a mániájuk hogy fogdossák a mellem (nem vagyok kövér, csak eljárok edzeni és jobban meglátszik a mellem) egyszer egy gyerek úgy megfogta hogy szinte ordítottam. Na azt szépen le is terítettem volna a földre csak elfutott. Azóta nem csinaljak. Elmentek egy páran lyukasórába "csajozni" én nem mehettem mert túl ronda vagyok hozzá. Tegnap pl tüsszentettem (persze a kezem elé tettem a kezem,semmi csula vagy ilyesmi nem volt rajta) Erre óra közepén 3an-4en elkezdik kiabálni nekem hogy mossam meg a kezem mert hogy milyen undorító. Megmostam, mit tudtam volna tenni. Ma pedig k..rvára megbantottak. Szinte sítam. Megkérdezte a padtársam hogy szoktam e írogatni lányokkal. Mondom neki hogy igen,szoktam. Erre megkérdezi hogy látott/lattak-e már élőbe? Erre azt mondtam hogy nem. Erre az a válasz hogy addig örüljek míg nem latnak, mert élőben elfutnalak tőlem.

Másik suliba nem szeretnék menni.

2017. jún. 7. 19:30
1 2
 11/11 anonim válasza:
nővérem is az....sztem is állj ki magadért!amúgy a belső számít
2017. jún. 9. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!