Ilyen embert miért engednek tanítani?
Leírom mi történt és miért gondolom ezt.
előző héten hétfőn matekból írtunk egy dolgozatot amit kikaptunk.
Nekem négyes lett.
Az osztályból a többi fiúnak ilyen 1-es, 2-es lett, a tanárnő viszont megengedte nekik, hogy írjanak egy javítót és ha az jobban sikerül majd azt írja be.
Fontos megjegyezni ezekről a fiúkról, hogy rendetlenek, zavarják az órát stb.
Amikor írták a javítót én az nap orvosi vizsgálaton voltam de ugye nekem amúgy sem kellett volna írni, mert négyes lett.
Az nap este megnéztem a mozanaplót és most kapaszkodjatok meg: nem volt beírva nekem a négyes hanem helyette 2 darab egyes!
Természetesen ma megkérdeztem a tanárt, hogy mi ez az egész, erre ő azt felelte, hogy azért írt be nekem két 1-est, mert amikor az a néhány fiú írta a dolgozatot akkor rendetlenek voltak és puskázással értek el jó 4-es, ötös eredményt és nekik mégis azt írta be.
Ti értitek ezt?
Akármilyen hihetetlennek is tűnik ez sajnos így volt ahogy leírtam.
13-as! Köszönöm, hogy ilyen együtt érző vagy!
(irónia)
Én csak azt nem értem, hogy miért neked ír be egyeseket, amikor nem is voltál ott, amikor másik gyerekek puskáztak...
Mi van? :D
Ha agyilag ilyen szinten vagy akkor maradhatnak a jegyeid.
Nekem kell a szádba rágnom?
Doga elkér
Igazgatónak, szülőnek megmutat
Jegy kijavít, vagy tanár kirúg.
A dolgozat a te tudásod lenyomata és köteles vele a jegyedet igazolni.
Csácsá!
Ha jól értelmezem az igazságtalanság netovábbja amit a tanár csinál.
Te 4-est írtál, attól függetlenül, hogy ki puskázott, ki nem, ki hanyasra írta. A négyes helyett pedig mást írt be.
Nagyon wtf amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!