Ezek elegendő okok lehetnek arra, hogy felmentsenek szóbeli feleltetés alól?
Valami hasonló voltam/vagyok én is, csak ennyire nem durvák a tüneteim. :D
Az okát sejtem, hogy mi lehet, valószínűleg nem vagy nagy társasági ember, általában nem beszélsz túl sokat, csak azokkal, akik közel állnak hozzád. Kerülöd a konfliktust, kerülöd a középpontba kerülést. Nálam ez volt kb, szerintem te sem lehetsz sokkal különb.
Mi lehet erre a gyógyír? Közhely, de a magabiztosság. Meg kell tanulnod elengedni magad, csúnyán szólva belesz@rni jelen esetben a felelésbe. Persze készülj fel becsületesen, de a felelés előtt, alatt engedd teljesen el magad és akkor minden tudásod át fogod tudni adni.
Én az érettségire már nagyjából elsajátítottam ezt a beleszarós témát, az angol, töri, magyar feleléseket szinte nevetve vittem végig, a fizika kicsit izgulós, remegős volt, mert nehéz tételt húztam (töri lett 4-es, többi 5-ös, tehát tényleg át tudtam adni minden tudásom).
Szóval igenis lehet fejlődni, akarni kell, kell az önkontroll!
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!