A tanárnak van joga rám írni Facebookon?
Azt tudni kell hogy van az osztályunknak egy Facebook csoportja aminek az ofő az adminja
Megkérdezi, hogy miért nem jövünk suliba. Én szándékosan nem válaszolok neki vissza(meg se nézem alapból) .És még ő van felhábodva
"Az igazgatót nem érdekli, az osztályfőnök nem foglalkozott vele..2 héten belül igazolást kellett vinni és kész. Semmi köze hozzá a tanárnak, hogy miért nem mész."
Ha lenne egy még tanköteles gyereked, és egyszercsak rákérdezne az ofő, hogy hol volt a gyereked egy héten keresztül a múltkorjában, mert azóta már eltelt két hét, és még mindig nem hozott igazolást, aztán szépen lassan kiderülne, hogy azon a bizonyos héten nem iskolába ment el minden reggel, hanem a drogos "barátaival" lógott minden nap, a te szád lenne a legnagyobb, hogy milyen iskola ez már, hogy csak két hét múlva akarja látni az igazolást, és nagyon gyorsan előkerítenéd a házirendet, hogy megkeresd, mi alapján tudnád beperelni...
Nekem is irogatott a tanárom ofő utána
Megnondtam anyám nak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!