Kpoperek, és akik nem azok ( ezt jól megmondtam) Mi a jó abban, hogy valakit csúfolsz a zenei izlése miatt? 13/L . A többi lent! ( Én a kpopot szeretem ) (Utálók és kpopereket várom egyaránt! )
A sulimban ,(és az interneten is ) kapom a szrt a fejemre ,hogy mégis ,hogy merészelem ezeket a bzikat hallgatni!
VAgy az osztálytársaim is csúfolják őket , gúnyneveket aggatnak rájuk aztán jön a :
_ A fúj ezek ,hogy néznek ki?
- Ezek lányok?
- A zenéjük is szr ! ( Bele se hallgatnak)
Aztán a múltkor ( Nem iskolában sulin kívül ,suliban természetesen nem hordom) kpop maszk volt rajtam és a buszmegállóban ott voltak az oszitátsaim + kívülállók az idegen emberek csak megnéztek ,de a " barátaim" tökre kicsúfoltak ,valamint közölték,hogy terrorista vagyok....:(
Szard le őket, a k-pop rajongók talán a legösszetartóbbak a világon, örülj hogy ilyen 'társaság' tagja vagy(fandom)
És egyébként meg fogadjunk hogy közülük 90%-nak Samsung telefonja van.:'DD
Esküszöm leszólják a koreaiakat, de nem tudják hogy a Samsung is koreai.
És nyugodtan hordd a maszkot is meg a többi k-popos cuccot, hátha találsz valakit aki szereti a k-popot, és abból jó barátság is lehet.
Ne szégyelld magad azért, mert jobb az ízlésed mint nekik, és nem tömeg szar vagy.
Szia kérdező;)
Szomorúan olvasom,hogy milyen idióta ismerősök és barátok vesznek körül.
Soha nem értettem az ilyen embereket,akik az szerint ítélik meg a másik embert,hogy mit hallgat és milyen stílust képvisel.
Mire fel?Mi jogon?Kik ők,hogy ítélkeznek?Senkik.Sajnos most vannak ebben a korszakban,hogy minden ciki.(TISZTELET A KIVÉTELNEK.)Az én zenei ízlésem is elég sokrétű és soha nem az alapján ítélek meg valakit,hogy milyen stílust képvisel.
Buta ember az ilyen.
És ez a baj az emberekkel,hogy mindenért fújolnak.
Neked ez tetszik, ez vagy te és merd vállalni.Tudom,hogy rosszul esik, de ne vedd fel 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!