Kpoperek, és akik nem azok ( ezt jól megmondtam) Mi a jó abban, hogy valakit csúfolsz a zenei izlése miatt? 13/L . A többi lent! ( Én a kpopot szeretem ) (Utálók és kpopereket várom egyaránt! )
A sulimban ,(és az interneten is ) kapom a szrt a fejemre ,hogy mégis ,hogy merészelem ezeket a bzikat hallgatni!
VAgy az osztálytársaim is csúfolják őket , gúnyneveket aggatnak rájuk aztán jön a :
_ A fúj ezek ,hogy néznek ki?
- Ezek lányok?
- A zenéjük is szr ! ( Bele se hallgatnak)
Aztán a múltkor ( Nem iskolában sulin kívül ,suliban természetesen nem hordom) kpop maszk volt rajtam és a buszmegállóban ott voltak az oszitátsaim + kívülállók az idegen emberek csak megnéztek ,de a " barátaim" tökre kicsúfoltak ,valamint közölték,hogy terrorista vagyok....:(
7#-es nem ebben a világban él... én 30 múltam rég, de tele van a ruhatáram Marveles és Doctor Who-s cuccokkal, mert az emberek zöme igenis hírdeti a ruházatával azt ami bellül van...
Mellesleg itt New Yorkban hála isten ez egy teljesen megszokott dolog, hiszen Mo val ellentétben itt már a mai öreg korosztály is scifin és fantazyn szocializálódott, nem Komár Lacin meg Lagzi Lajcsin...
Legmeglepőbb számomra, mikor 1 éve voltam még csak itt és az étterem tulajunk bejött, közölte, hogy most azonnal zárjunk be, és a teljes személyzetet bevitte a Star Wars 7 premierjére... egy 70 éves fószer... mellesleg Jedi köppeny volt rajta és fénykardja is volt... és ez itt hála istennek mindennapos... az biztos, hogy nekem nincs honvágyam a sok szemellenzős magyarhoz visszamenni... akik egy zenekaros maszkon kiakadnak...
Most nem azért, de aki nem ismeri, hogy mi az a Kpop maszk, előbb asszociálnak arra, hogy beteg vagy vagy mentális betegséged van, ha maszkot húzol utcára...
A többi dolog, amit leírtál, elég ocsmány dolog... változtatni nem lehet rajta, mert az ilyen parasztok mindenbe belekötnek. Inkább ignoráld őket, ne süllyedj le az ő szintjükre.
Ja, nem ebben a világban élek itt, Santa Barbarán. Tényleg.
Az emberek többsége NEM öltözik jelmezbe annak megfelelően, hogy milyen zenét hallgat. De örülök,hogy a feliratos pólókat és kirívó példákat tudsz te is hozni csak kvázi ellenpéldának.
megnéztem mi az a Kpop maszk mert azt nem tudtam hááát ha megltnék valakit így az utcán lehet kicsit fogyinak gondolnám vagy az ugrana meg hogy valami beöltözös anime izé lesz a városban :D Amúgy angliában élek nagy városban (kkb mint budapest) de itt is megnéznének egy ilyenben azért :D
ilyenben max koreában nem néznének meg vagy japánban ahol az emerek olyeneket húzkodnak magukra
1. vagyok. Mit nem értesz azon, hogy valamit valamiért?
Azt mondod, csúfolnak, kapod a szrt a fejedre, gúnyolnak, terroristának neveznek. Ez a mérleg egyik oldala. És mindezt miért csinálják? Mert tudják, hogy ilyen a zenei ízlésed. Ez meg a másik oldala.
Lehet, hogy szerinted nem jól teszik, hogy a zenei ízlésed miatt ítélkeznek, de attól még ez van: ők az ilyen zenei ízléshez így viszonyulnak, ha tetszik neked, ha nem. Függetlenül attól, hogy a te szemedben emiatt ők minek minősülnek.
Tehát a következő lehetőségeid vannak:
- leszrod a véleményüket (ahogy ők is a tiedet)
- nem árulod el senkinek, hogy miket hallgatsz (vagy csak azoknak, akiket elég jól ismersz ahhoz, hogy tudd, emiatt nem fognak ítélkezni)
- nem hallgatsz kpopot többé :)
- ...
Biztos van még más is, csak most nem jut eszembe.
Lehet válogatni. Ilyen az élet. Mindenkinek nem fogsz tudni megfelelni. Döntsd el, hogy kinek/minek fontosabb, hogy megfelelj.
Én is kapok megjegyzéseket.A kedvencem a "Hogy lehet szeretni ezt a kínai zenét?"-.-
Aztán kijavïtom az illetőt......:D
Mondjuk a maszk az tényleg furcsán hat.Nem megszokott,itt csak akkor viselnek maszkot az emberek,ha van valami betegségük.
Szerintem tojd le őket.Úgy is csak a saját igazukat fogják hajtani.
14l(szintén kpopper)
A világtörténelemben a maszkoknak, mármint azoknak, amiknek nem gyakorlati haszna van, pl hegesztőmaszk... a maszkoknak mindig figyelemfelkeltő, vagy elrettentő szerepe van... ha felveszel egy ilyen kpop maszkot, nos ez nyílván a figyelemfelkeltő kategória...
Mindenki veled foglalkozik, kocsúfolnak, ergo elérted... sikerült felkeltened a figyelmüket...
Nem értem, hol a hiba?
En is kpop-os vagyok de nálam jobb a helyzet mondjuk lehet rasegít h nincs se maszkom se pólom meg ilyesmi (sajnos mert nagyon szeretnek).Nalunk az osztalyomban mindenki tudja milyen stilust hallgatok de senki sem szol meg sőt a barataim meg szeretnek is par koreai szamot.
Szerintem a legfőbb baj itt nem veled meg a ruhátatoddal van, viselj amit akarsz ez vagy te es ne hagyd hogy masok velemenye lehúzzon.A legfőbb baj Magyarorszaggal van, minden ember csak megiteli a masikat az alapjan amit kívülről latnak es szerintem ez borzalmas.
És a kpop sem csak az hogy kisminkelt emberek színes ruhaban furcsa tanccal - NEM MINDEN KOREAI ZENE OLYAN MINT PSY-É.Itt is van rock meg pop meg hip-hop meg tököm-tudja.
(Mellesleg azok akik megszoljak a kpop-os zenet azok altalaban a szar tul jatszott amerikai zenet es a különfele zajokat hallgatjak.EZ MAR CSAK AZ EN VÉLEMÉNYEM)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!