Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kpoperek, és akik nem azok (...

Kpoperek, és akik nem azok ( ezt jól megmondtam) Mi a jó abban, hogy valakit csúfolsz a zenei izlése miatt? 13/L . A többi lent! ( Én a kpopot szeretem ) (Utálók és kpopereket várom egyaránt! )

Figyelt kérdés

A sulimban ,(és az interneten is ) kapom a szrt a fejemre ,hogy mégis ,hogy merészelem ezeket a bzikat hallgatni!

VAgy az osztálytársaim is csúfolják őket , gúnyneveket aggatnak rájuk aztán jön a :

_ A fúj ezek ,hogy néznek ki?

- Ezek lányok?

- A zenéjük is szr ! ( Bele se hallgatnak)

Aztán a múltkor ( Nem iskolában sulin kívül ,suliban természetesen nem hordom) kpop maszk volt rajtam és a buszmegállóban ott voltak az oszitátsaim + kívülállók az idegen emberek csak megnéztek ,de a " barátaim" tökre kicsúfoltak ,valamint közölték,hogy terrorista vagyok....:(

2017. máj. 10. 05:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

7#-es nem ebben a világban él... én 30 múltam rég, de tele van a ruhatáram Marveles és Doctor Who-s cuccokkal, mert az emberek zöme igenis hírdeti a ruházatával azt ami bellül van...

Mellesleg itt New Yorkban hála isten ez egy teljesen megszokott dolog, hiszen Mo val ellentétben itt már a mai öreg korosztály is scifin és fantazyn szocializálódott, nem Komár Lacin meg Lagzi Lajcsin...

Legmeglepőbb számomra, mikor 1 éve voltam még csak itt és az étterem tulajunk bejött, közölte, hogy most azonnal zárjunk be, és a teljes személyzetet bevitte a Star Wars 7 premierjére... egy 70 éves fószer... mellesleg Jedi köppeny volt rajta és fénykardja is volt... és ez itt hála istennek mindennapos... az biztos, hogy nekem nincs honvágyam a sok szemellenzős magyarhoz visszamenni... akik egy zenekaros maszkon kiakadnak...

2017. máj. 10. 10:20
 12/22 anonim ***** válasza:
74%

Most nem azért, de aki nem ismeri, hogy mi az a Kpop maszk, előbb asszociálnak arra, hogy beteg vagy vagy mentális betegséged van, ha maszkot húzol utcára...

A többi dolog, amit leírtál, elég ocsmány dolog... változtatni nem lehet rajta, mert az ilyen parasztok mindenbe belekötnek. Inkább ignoráld őket, ne süllyedj le az ő szintjükre.

2017. máj. 10. 11:30
 13/22 anonim ***** válasza:
36%

Ja, nem ebben a világban élek itt, Santa Barbarán. Tényleg.

Az emberek többsége NEM öltözik jelmezbe annak megfelelően, hogy milyen zenét hallgat. De örülök,hogy a feliratos pólókat és kirívó példákat tudsz te is hozni csak kvázi ellenpéldának.

2017. máj. 10. 11:33
 14/22 anonim ***** válasza:
56%

megnéztem mi az a Kpop maszk mert azt nem tudtam hááát ha megltnék valakit így az utcán lehet kicsit fogyinak gondolnám vagy az ugrana meg hogy valami beöltözös anime izé lesz a városban :D Amúgy angliában élek nagy városban (kkb mint budapest) de itt is megnéznének egy ilyenben azért :D

ilyenben max koreában nem néznének meg vagy japánban ahol az emerek olyeneket húzkodnak magukra

2017. máj. 10. 11:36
 15/22 anonim ***** válasza:
28%

1. vagyok. Mit nem értesz azon, hogy valamit valamiért?

Azt mondod, csúfolnak, kapod a szrt a fejedre, gúnyolnak, terroristának neveznek. Ez a mérleg egyik oldala. És mindezt miért csinálják? Mert tudják, hogy ilyen a zenei ízlésed. Ez meg a másik oldala.

Lehet, hogy szerinted nem jól teszik, hogy a zenei ízlésed miatt ítélkeznek, de attól még ez van: ők az ilyen zenei ízléshez így viszonyulnak, ha tetszik neked, ha nem. Függetlenül attól, hogy a te szemedben emiatt ők minek minősülnek.

Tehát a következő lehetőségeid vannak:

- leszrod a véleményüket (ahogy ők is a tiedet)

- nem árulod el senkinek, hogy miket hallgatsz (vagy csak azoknak, akiket elég jól ismersz ahhoz, hogy tudd, emiatt nem fognak ítélkezni)

- nem hallgatsz kpopot többé :)

- ...

Biztos van még más is, csak most nem jut eszembe.

Lehet válogatni. Ilyen az élet. Mindenkinek nem fogsz tudni megfelelni. Döntsd el, hogy kinek/minek fontosabb, hogy megfelelj.

2017. máj. 10. 16:02
 16/22 anonim válasza:
94%

Én is kapok megjegyzéseket.A kedvencem a "Hogy lehet szeretni ezt a kínai zenét?"-.-

Aztán kijavïtom az illetőt......:D

Mondjuk a maszk az tényleg furcsán hat.Nem megszokott,itt csak akkor viselnek maszkot az emberek,ha van valami betegségük.

Szerintem tojd le őket.Úgy is csak a saját igazukat fogják hajtani.

14l(szintén kpopper)

2017. máj. 11. 05:12
 17/22 anonim válasza:
94%
A póló még nem számít, de a maszk talán már furcsa mert itt nem szennyezett a levegő, mint Kínában, Japánban és Koreában. Engem is szoktak csúfolni, hogy ilyen kínai fiúkat like-olok, és kínai zenét hallgatok (ilyenkor kijavítom), de mivel volt már egy fiú osztálytársammal egy "incidensem" csak egyetlen osztálytársamnak mutattam meg mert nagyon jóban vagyunk és ő nem szereti azokat a zenéket amiket az osztályban hallgatnak. Rajtam nem is látszik, hogy kpopper vagyok (nincsen pólóm) csak akkor ismernének fel, ha látnák mit hallgatok. A fiú osztálytársam is lesz*rozta, de én megmondtam más a zenei stílusunk mert bizony nem vonzodóm ahhoz amit te hallgatsz és kész. Nekem annyival egyszerűbb, hogy az osztályban nem kezdenek elhordani mindennek csak tudják miket hallgatok és ha valami ezekkel kapcsolatos dolgot mond valaki máris rám néznek.
2017. máj. 11. 05:51
 18/22 anonim ***** válasza:
49%

A világtörténelemben a maszkoknak, mármint azoknak, amiknek nem gyakorlati haszna van, pl hegesztőmaszk... a maszkoknak mindig figyelemfelkeltő, vagy elrettentő szerepe van... ha felveszel egy ilyen kpop maszkot, nos ez nyílván a figyelemfelkeltő kategória...

Mindenki veled foglalkozik, kocsúfolnak, ergo elérted... sikerült felkeltened a figyelmüket...

Nem értem, hol a hiba?

2017. máj. 11. 06:19
 19/22 anonim válasza:
83%

En is kpop-os vagyok de nálam jobb a helyzet mondjuk lehet rasegít h nincs se maszkom se pólom meg ilyesmi (sajnos mert nagyon szeretnek).Nalunk az osztalyomban mindenki tudja milyen stilust hallgatok de senki sem szol meg sőt a barataim meg szeretnek is par koreai szamot.

Szerintem a legfőbb baj itt nem veled meg a ruhátatoddal van, viselj amit akarsz ez vagy te es ne hagyd hogy masok velemenye lehúzzon.A legfőbb baj Magyarorszaggal van, minden ember csak megiteli a masikat az alapjan amit kívülről latnak es szerintem ez borzalmas.

És a kpop sem csak az hogy kisminkelt emberek színes ruhaban furcsa tanccal - NEM MINDEN KOREAI ZENE OLYAN MINT PSY-É.Itt is van rock meg pop meg hip-hop meg tököm-tudja.

(Mellesleg azok akik megszoljak a kpop-os zenet azok altalaban a szar tul jatszott amerikai zenet es a különfele zajokat hallgatjak.EZ MAR CSAK AZ EN VÉLEMÉNYEM)

2017. máj. 11. 12:28
 20/22 anonim ***** válasza:
75%
Nincs baj az ízléseddel, a stílusoddal sincs baj. Sajnálom a történteket. Legyél jó, sok sikert kívánok a továbbiakban :)
2017. máj. 11. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!