Ez miért lehet? Nem akarok kis p@csának tűnni.
Attól, hogy SZERINTED csúnyábbak nálad, még könnyen lehet, hogy sokkal több ember SZERETI őket.
Ez annyira tipikusan IRIGY megnyilvánulás, hogy biztos azért kedvelik őket, mert kijárnak k**vulni...
Próbálj kicsit visszavenni az arcodból, és talán neked is több haverod lesz.
Minden rosszindulat nélkül: valószínűleg ők őszintén barátkoznak. Nekem nem jut eszembe egy percig sem a barátaimról, hogy ők csúnyák. :o Miért jutna? Ha az ember nem visszataszító vagy ápolatlan, akkor nem mindegy, hogy néz ki? Én nem azért barátkozom valakivel, mert szép vagy csúnya. Nincs is ez a fejemben. :)
Ez nem ítélkezés, de az ember a barátait (hacsak nem egy számító vagy buta pcsa), nem a kinézetük alapján választja meg.
El kellene kezdened őszintén viseltetni az emberek felé és a belső értékeiket nézni, és előbb-utóbb nőnek a like-olóid. ;)
Fontos, hogy mennyire vagy kedves, laza, őszintén vidám stb.
Amúgy meg édesanyám nyugdíjas, és nemrégen feltett egy profilképet magáról, és 200 feletti like-ja volt :D Ez ilyen. Az intelligens embereknél nem a külső van az első helyen, legfeljebb a párjuk esetében számít.
"Nem akarok kis p@csának tűnni."
Nem fogsz annak tűnni. Legyél tisztességes lány, nincs miért aggódnod, tudom, hogy az vagy. A lájkok miatt ne aggódj, ne legyél irigy másokra, mert több lájkuk van. Legyél kedves és rendes lány, fognak lájkolni téged is. :)
Légy jó, további szép napot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!