Piszkál a suliban egy fiú már 2 napja, vissza akarok neki szólni de nem merek. Mit tegyek?
Van egy nyolcadikas fiú aki mostanában amikor elmegyek mellette beszól nekem ok nélkül..Folyton a külsőmre, meg a magasságomra tesz megjegyzéseket és én le szeretném állítani mert ha nem akkor még tovább folytatódik.. Vissza akarok neki szólni de nem merek mert attól félek h megver..Hálistennek dödögve mondja nekem a megjegyzéseket ezért az osztálytársaim egyszer se hallották :D de az ő osztálytársai igen és akkor is sz@rul esik.. :/
Sztem azért lettem a célpontja mert eléggé csendes lány vagyok és amikor beszólt nem reagáltam rá semmit.
14/L
Hol laksz? Én megverem neked, ha gondolod...
Komolyra fordítva. Kérdezd meg, hogy mi baja veled! De azt ne mond, hogy sértő, mert akkor folytatja. Aztán ha Továbbra is folytatja, akkor rúgd tokon! ;)
Na idefigyelj. Nem fog megverni egy lányt hidd el még az utolsó cigánypondró sem. Meg ha engem nem vertek meg a beszólásaim miatt akkor téged sem fognak. Itt van néhány finomabb, talán iskolában is felhasználható:
Hé, bzmeg ne így csajozz!
Te inkább maradj a fiúknál, oké?
Szpd le magad, addig is tele van a nagy lópofád, tele szájjal nem beszélünk, szóval mindenki jól jár.
Sok sikert, csak keményen!
Menj a barátnőiddel és ha beszólsz, kiállts fel, hogy odanézzetek, beszélő majom és röhögjétek ki. Odadonék neki egy banánt, hogy na gyerünk, táncolj is majom.
Valószínűleg amúgy tetszel neki, csak ilyen fogyatékosan mutatja ki.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, igazán jól esett :D
#1:Kedves tőled.!:D
#2:Nagyon jó beszólást írtál sztem ezt fogom használni mert am ő is durvákat mond rám.
#3:Oké határozott leszek ;)
#4,#5:Hogyha nekem készülne jönni akkor azt fogom csinálni :D
#6:Az is jó ötlet lenne, de a bnőim is ugyanolyan csendesek mint én sajna.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!