Én nem birom ezt. Miért lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 èves lány vagyok...
Van egy nèmettanárnő,akit nagyon kedvelek meg szerintem ő is,sok mindent megtudunk beszèlni,az ő által tanított tárgyat is imádom...
Egyedül az a bajom,hogy akárhányszor több időn belül nem találkozunk egyszerűen sírok a hiányátòl..(volt olyan mikor hètvègèn is)
Nem is merek belegondolni mi lesz 8.vègèn
Valaki tudna mondani valamit mièrt van ez?
Kèrlek hülye válaszokat ne adjatok..
Ja ès ennek szerelmi háttere nem lehet😂😂
2017. máj. 1. 17:35
2/6 anonim válasza:
Béla osztàlytàrsam is a némettanàrnőért volt oda..miért nem lehet??
4/6 anonim válasza:
A múlt héten is megkérdezted ugyanezt. Több rendes választ kaptál, érdemes megfontolni őket. Vagy milyen válaszra számítasz?
5/6 anonim válasza:
Én is oda voltam a a töritanárnőért, ke is vartam érettségibanketten.
6/6 anonim válasza:
Szegény kislány. Biztos nagyon szereted, ami nagyon jó, mert ritka, hogy ennyire szeretik a diákok a tanárjaikat. Próbáld tartani vele a kapcsolatot, beszélgess vele sokat a szünetekben. Remélem mire elballagsz, már sikerül annyira megerősödnöd, hogy ne érezd olyan rosszul magad a hiányától. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!