Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Minél több tanár próbáljon...

Minél több tanár próbáljon meg válaszolni jó?

Figyelt kérdés
Nektek ha véletlen lenne egy olyan gyerek az iskolában,aki ciki,de tetszik,de a gyerek bunkó,és te is az vagy vele,és nem nagyon nyiltok meg a másiknak,de látod hogy te is tetszel neki,mit csinálsz? Pl.van valaki akivel szoksz szemezni,de csak ha nem túl feltünő,és ahányszor elmész mellette olyan fura érzés ját át rajtad.Hogy acch,de mégsem,mert a diákod,és a munkád mégis csak fontosabb.És egy idő után már valahogy kicsit kerülitek a másikat,mert kellemetlenül érzitek magatokat,mert tudjátok hogy mind a ketten ugyan úgy éreztek a másik iránt,és ha közel vagytok,viszont nem szerettek anyira a másik szemébe nézni,és ha meglátod úgy teszel,mintha nem izgatna,rá se nézel stb.

2017. ápr. 28. 18:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tanár vagyok. Hasonlo szituban vagyok, de nem bunkózunk. Néha szemezünk ha nem túl feltünő, meg a folyosón is beszélgetünk. Nem kerülöm és ő se engem, mert nem érezzük kellemetlenül magunkat.
2017. máj. 2. 19:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Tanár vagyok. Gimis koromban nekem is nagyon bejött egy tanárnőm, lány létemre. :) Ezeket csak beképzeled magadnak, hogy a tanár is érez irántad vonzalmat. Persze, biztos történt már ilyen nem csak a filmekben, de hidd el, biztos nem tetszel neki. Ezt így mondom neked, hogy már diákok közt vagyok egy ideje és ha visszagondolok arra, hogy anno miket gondoltam a tanárnőmmel kapcsolatban, háát..... :D
2017. nov. 4. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!