Ha 32 kilóméterre lakom az egyetemtől, menjek e kollégiumba, vagy lehetek bejárós?
Koleszból bármikor hazamehetsz. Még szorgalmi időszakban is.
Van valami házirend nyilván, amit be kell tartani, de felnőttként kezelnek.
Esélyes, hogy sok bulizó és hangoskodó ember lesz.
A kollégium nem sokkal drágább szerintem.Ha azt nézzük,hogy itthon kevesebb víz,áram stb fogy,amíg nem vagyok otthon.Enni meg otthon is kell
Mennyibe kerül a kollégium nálad?
Szerintem megpróbálhatsz jelentkezni a koliba, bár nem feltétlenül fogadják is el a jelentkezésedet. Elsősorban azok lehetnek kolisok, akiknek rossz a szociális helyzetük, és az egyetemtől olyan távol laknak, hogy az egyetlen másik alternatívájuk az albérlet lenne. Én úgy néztem, hogy a koli egy hónapra úgy 10-30 ezer körül van.
Ha nem vagy túlságosan társasági ember, akkor mondjuk meggondolandó. Én sem vagyok túl barátkozós, de azért latolgatom a koleszt. Azért szokott lenni ilyen helyeken tanulószoba, vagy könyvtár, vagy valami hasonló csendes hely. Ráadásul ha nem bírod, ki is költözhetsz, és bejárhatsz otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!