A Veres Péter Mezőgazdasági szakközép Iskolába igaz h rossz alakok járnak?
Figyelt kérdés
Az a helyzet h most vegzek altalanosban es egy kozepiskola se vett fel es sztem csak az ilyen szar marad. Szvalcsak ennyi lenne a kerdes hoy a veres peter milyen iskola2017. ápr. 25. 16:33
1/6 anonim válasza:
Sok ott az olyan gyerek akinek csak az a suli maradt.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen
2017. ápr. 25. 23:38
4/6 anonim válasza:
#2-es válaszoló vagyok.
Én győri vagyok. Nem annyira ismerem az iskolát, de az osztályomból voltak páran, akik megjelölték.
Hát figyelj, szerintem nagyon sokféle képzésük van, és akit tényleg érdekelnek ezek, azok biztos jó tudást szereznek.
Nem tudom milyen alakok járnak oda, nyilván ez attól is függ, hogy a szakmunkás vagy a szakgimnázium részről van szó.
Sok sikert, remélem megtalálod a boldogulásod!
14/L
5/6 anonim válasza:
Egy ismerosom vereses lesz, sztem am van nala rosszabb suli... Aki tud valakit aki oda fog jarni legyszi irjon privit!
6/6 anonim válasza:
Én a Veresbe jártam 6 évig, mert érettségi után megcsináltam egy szakmát is. Nem tudom mit értesz a rossz alakok alatt, de az igaz, hogy a legtöbb oda járó gyerek borzalmasan viselkedik, sajnos tényleg igaz, hogy oda szinte mindenkit felvesznek. Nekem szerencsém volt, az én osztályom, illetve a nálam idősebbek normálisak voltak. Nem voltak barátaim, egyedül ültem egész nap, de nem zavart, mert nem bántott senki. Tanulni ugyanúgy kell, mint bármelyik másik szakközépben. Az nem igaz, hogy könnyű suli. Nem könnyebb, mint a többi. Én jól éreztem ott magam, ha másért nem is, de a szép udvarért megérte. Sokszor voltak nehéz pillanatok, elképesztően sokat kellett szenvedni a matekkal (mindenkinek), sokszor gyűlöltem bemenni, de utólag már csak kellemes érzés tölt el, ha rágondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!