Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Érettségin lehet csillogós...

Érettségin lehet csillogós tollal irni?

Figyelt kérdés
Ami feketén vagy sötétkéken fog, csak a tintában csillámpor is van.
2017. ápr. 22. 00:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem az a fontos, hogy jól nézzen ki a papír, hanem a tartalom, és hogy olvasható legyen.
2017. ápr. 22. 02:50
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Inkább be azt használd, mert a végén belekötnek
2017. ápr. 22. 03:15
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Legjobb egyszerű kék színű golyóst használni
2017. ápr. 22. 03:16
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem, vittem vagy 5 tollat, és az 1 kék, ami volt közöttük, bekrepált, így feketével folytattam. Nem kötöttek bele. De ezt ne vedd készpénznek, hogy ma is igy van, én 2001-ben érettségiztem. Jól emlékszem, az előttem érettségizők (az iskolámban a 8 évfolyamos gimiben elsőként érettségiző osztály) idejében volt a nagy érettségibotrány, akkor jött be az a rendszer, hogy már nem a reggeli rádió/tévéadásban mondták be a tételeket/feladatokat, hanem csak zárt körben, és abban az évben rajtolt el az OKÉV, mint érettségihitelesítő testület is. Szóval akkor kezdték el szigorítani azt, aminek az értéke persze egy jottányival nem lett nagyobb, mert míg a mamám idejében egy érettségivel majdnem tanítani lehetett, de kvalifikált állást lehetett betölteni(50-es évek), addig mára kb. alap, azzal mehetsz fagyit gombócolni.
2017. ápr. 22. 07:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
14. vagyok, hogy a kérdésedre válaszoljak, én ezzel nem szórakoznék, mivel nem babra megy a játék, a további tanulmányaid alapvető feltétele az érettségi megléte. Enélkül sehova, még fizetős felsőfokú iskolába se vehetnek fel, hogy nincs meg az érettségid legalább kettesre.
2017. ápr. 22. 07:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az érettségi vizsgaszabályzatban kell utánanézni. Lehet, hogy változtatnak rajta idén, de eddig úgy volt az általános tudnivalók között, hogy kék vagy fekete golyóstollal kell írni - csak az a ciki, hogy némelyik tantárgy feladatlapján viszont az állt, hogy márpedig kék golyóstollal. Szóval leginkább kék golyóstoll legyen nálad szerintem. Az meg csillogós tintával nem nagyon létezik.

Egyébként a javításhoz nincs előírva a piros szín, csak az, hogy jól megkülönböztethető színű legyen (úgy emlékszem).

2017. ápr. 22. 07:45
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem írj sima kékkel. Az a legbiztosabb.

Biztos lenne olyan, aki a csillogás miatt belekötne, és rossz lenne, ha emaitt nem jönne össze bármi.

2017. ápr. 22. 09:43
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Sima, hagyományos kék toll. Az a biztos.

Csillivilli tollal írhatsz még eleget.

Pontot nem fogsz kapni azért, mert hű de egyedi bohóc tollal írtál...

Nem játék az érettségi, hivatalos dokumentumnak minősül.

2017. ápr. 22. 09:52
 19/22 anonim ***** válasza:
én annó zoldel irtam es nem szóltak erte
2017. ápr. 22. 12:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Amikor beültök a terembe, a felügyelő tanár elmondja a szabályokat, mit lehet és mit nem. Még a WC-re is csak úgy mehetsz ki, hogy 80 papírt kell aláírnod hozzá.

Szóval a tanár el fogja mondani az elején azt is, hogy milyen tollal kell írni, és milyennel nem lehet. Csilivili, csillogó izével pl. egyértelműen nem.

Az érettségi nem játék, hanem hivatalos aktus, és szigorúan szokták venni...

2017. ápr. 22. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!