Lányok titeket szoktak a fiúk fogdosni az iskolába? Vagy anno fogdostak titeket?
Figyelt kérdés
Melyik eset volt az amikor nagyon dühbe gurultatok? Meddig mennek el a fiúk a fogdosással?2017. ápr. 19. 15:15
1/6 anonim válasza:
Csapkodni szokták a lányok fenekét. Egyszer a combom megpróbálta megfogni egy fiú de nem hagytam és többet nem is csinálta. Meg akivel szerelmesek vagyunk többször megfogta a combom de azt hagyom.
2/6 anonim válasza:
Megsimogatta a fenekem. Arrébb álltam és megmondtam neki a magamét.
Nyilván akinek van önbecsülése, az nem engedi a párján kívül másnak.
3/6 anonim válasza:
Ez szexuális zaklatás. Tőlünk rúgtak ki ezért a suliból kis mocskokat.
4/6 anonim válasza:
Húgomék osztályában egy srác letapizott egy fiút...
Nálunk nem volt semmilyen hasonló incidens, másik suliba jártam.
6/6 anonim válasza:
Fogdosás csak beleegyezéssel volt, szerintem. Hülyeségből néha rácsaptak a lányok fenekére, de lányok is fiukéra, hogy "ahol feszül, ott jogos".
60-70 évek, farmernadrág, sőt FORRÓnadrág! Már akinek engedték a szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!