Nem szeretem az osztályom. Ugye 1 év hamar eltellik?
Figyelt kérdés
OKJn se akarok maradni. Ugye szakma + 1 jó érettségivel találok munkát? Akár pénztáros is lennék. Am az okok amiatt nem szeretem : az ofő semmit nem ér, nem is foglalkozik velünk, rengeteg a klikk ahoz képest, hogy már jóval kevesebben vagyunk 9. Óta. Volt 4-5 igaz barátom, mind lemorzsolódott az évek alatt, már lassan nincs kedvem az egészhez, a mostani haverjaim semmit nem érnek.2017. ápr. 18. 07:24
1/4 anonim válasza:
Hamar eltelik. Ne rontsd el a jövődet hülye osztálytársak miatt, tudom hogy már alig várod hogy dolgozhass de én még inkább tanulnék a helyedbe. Nem jó ez a motiváció hogy bármit csinálsz csak ne kelljen tanulni,legyenek konkrét céljaid. A munkahelyen is lesznek idióták akikkel jópofizni kell ha csak nem egyedüli otthoni munkát végzel.
2/4 anonim válasza:
Ha két l-vel írod, hogy "eltelik", és egy h-vel, hogy "ahhoz", akkor nem csak egy év lesz az...
3/4 anonim válasza:
Nem bántani akarlak kedves kérdező. Elgondolkodtál e már azon: lehet, hogy benned van a hiba és az osztálytársaid nem hibásak a te rossz közérzeted miatt.
4/4 anonim válasza:
Eladónak akarsz menni? Most csak pár embert kell elviselned. Ha eladó leszel tudod mennyi emberrel fogsz érintkezni nap mint nap? Olyan tahó emberek vannak, hogy nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!