Nem szeretem az osztályom. Mit tegyek? Van ezzel más is így?
Figyelt kérdés
Nem szeretem az uj osztalyomat. Most kezdtem a sulit, 9 -esek vagyunk. Az osztalytarsaim nagy resze mar ismerte egymast, igy mar a golyataborban ment a klikkesedes. Van egy bizonyos csoport akik meg sem probaltak megismerni masokat. (Ok a "meno gyerekek"). Vannak barataim, nem ez a baj. Hanem a "nagymenok" viselkedese. Mogottem ulnek nehanyan es egesz oran azt hallom hogy mindenkit kibeszelnek, egymast is. Neha a sajat nevemet is szoktam hallani, ilyenkor megfordulok es megkerdezem hogy nem zavarja oket hogy hallom. De le szoktak tagadni hogy ok ilyenrol nem is beszelnek, felrehallottam. Nem szeretek ide jarni, rosszul erzem magam koztuk. Mit kene csinalnom? Rohadt szarul tud esni mikor hallod magadrol a kitalalt torteneteket, meg az olyan hibaidat, amikrol biztosan tudod hogy nem igy van.2016. nov. 15. 19:37
1/3 anonim válasza:
Jaj! Hát rövidtávon azt kérd meg a tanárt hogy eülhess onnan, hosszútávon pedig felvételizz el. A sulit szereted?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem ultet el senkit, az a baj. De ez csak ideiglenes ulesrend, meg fog valtozni.
Az iskolat sem szeretem. Ha most kene valasztanom, biztos hogy nem ide jonnek.
2016. nov. 15. 20:01
3/3 anonim válasza:
Én is így vagyok:(
Azóta sikerült elmenned onnan?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!