Jogos volt, hogy osztályfőnökit kaptam?
Miért, a kérdésben szereplő lányt megütötték? Ő visszaütött? Nem gondoltam, hogy civilizált kultúrában magyaráznom kell, miért nem jó verekedéssel elintézni a sérelmeket. Még le is írtam, hogy nagyon súlyos dolog olyat mondani, amit a lány kapott, de az ütés akkor is büntetést ér, mert milyen világ az, ahol beszól valaki, én meg szájba vágom? Nem a kocsmában vagyunk, hanem elvileg egy iskolában, ahol értelmes, kulturált embereket próbálunk nevelni. Nekem ne mondja senki, hogy a verekedés helyes cselekedet, és de jól tette.. Nem, kib...ttul nem tette jól, mert ezt önbíráskodásnak hívják, és ha esetleg felnőtt korában sérelem éri, mi lesz? Megrugdossa az illetőt?
Aki pedig azzal érvel, hogy a rendőr se tartson rendet, akit kimondottan arra alkalmaz egy állam, hogy őrizze a rendet, az nem valami okos ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!