Ha egy férfi tanár kettesben sétál egy diáklánnyal jelent valamit?
miért ne magyarázhatna neki a tanár?
vagy vannak tanárok akik összehaverkodnak a diákokkal
nekem is volt olyan, hogy szakmai segítséget kértem a tanáromtól aki egész szünetben magyarázta nekem a dolgokat
szerintem túl gondolod a dolgot...
24F
Pusztán ennyiből nem lehet tudni. Vannak segítőkész tanárok, akik óra után tananyagot magyaráznak még, a diák(ok) által felmerült iskolai / intellektuális kérdésekre válaszolnak, és/vagy lelki segélyt nyújtanak.
(Persze nem róható fel annak a pedagógusnak, aki nem teszi, pl szabadideje korlátosabb, vagy az eg.állapota miatt, vagy a tanáriban van éppen dolga, vagy magányos munkája akadt (pl dolgozatjavítás), vagy mert pusztán nem köteles "ingyen különóráznia".)
Mindettől függetlenül sajnos akadnak pedagógusok, akik bizalmaskodnak a neveltjeikkel. De ez életkorfüggő.
(Ellenben kisiskolás számára még olykor néminemű, visszafogott "bizalmasság", családias intimitás szükséges a pedagógus részéről. Egy óvodában meg fokozottan szükséges. Mindezt természetesen szexualitástól mentesen, diszkréten, és a helyzetet figyelembe véve.)
Bár feltételezem, hogy minimum tizenévesekről van szó a kérdező részéről.
Ja nalunk is volt ilyen, aztan amikor leerettsegizett a csaj, akkor osszekoltoztek a kedves tanarurral. :D
Nem lehet tudni amugy, az is lehet, hogy rokonok, ismerosok iskolan kivul vagy csak ugy beszelgettek valamirol. Nem kell mindig rosszra gondolni egybol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!