Van joga a tanárnak hogy elvegye a telefont? És hogy nem adja vissza?
Az órán a zsebedben volt a telefon, meg se szólalt, nem rezgett és onnan kivette és elvette??
Nem volt joga hozzá!!
A házirend szabályai szerint a telefonnak kikapcsolt állapotban a táskádban kell lennie, nem pedig órán azt ba szogatni.
Igen, van hozzá joga, a tanár helyében valószínűleg én is elvettem volna, és csak a szülőnek adtam volna vissza.
Ha ennyire nem érdekel téged amit mond, akkor iratkozz ki a francba, hiszen úgy is tudsz már mindent ;)
Joga van hozzá, és nem is kell, hogy visszaadja. Majd a szülő bemegy érte.
De mért telefonozol az órán? Ha nem engedte meg, akkor nem is kell.
16/L
Azért ne hozzuk elő a "mai gyerekek.." dumát. Annó levelezgettünk órán rengeteget (legalábbis nálunk divat volt). Voltak órák mint kémia, vagy ha általános iskolát hozom fel akkor rajz, technika, ének... Ne legyen senki se álszent! Nem hiszem el hogy mindenki oda figyelt ezeken az órákon. Főleg ha a tanár nem volt normális.
De kérdésedre vissza térve. Igen elveheti. De ha te nem adod oda és ő kiveszi a kezedből, azt már nem. De jobb ha oda adod neki. Mert gondolom ha olyan a tanár akkor elvisz igazgatóiba, amivel nem jársz jól. Viszont nap végén vissza kell hogy adják.
Egy jó tanácsot mondok. Ne használd telefont. Inkább levelezz!:D annak megvan a maga "feelingje'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!