Hogy nézzek ezek után a szemébe? Csak én érzem megalázónak?
Mindig van nálam fájdalomcsillapító, mert a lábam egyszer megsérült s azóta fájni szokott. Tegnap nem volt nálam, rám jött a fájdalom. Annyira fájt hogy sírva mentem az ofihoz, hogy segítsen már. El intézte annyival, hogy ő nem segíthet. Aztán óra végén oda mentem hozzá, hogy én akkor haza megyek. Fölhívta anyukámat elengedhet e, meg hogy adhatnak e nekem gyógyszert. S ez után engedett át a suliorvoshoz.
Számomra annyira megalázó, hogy átengedjen a dokihoz és adhasson egy szem pirulát könyörögnöm kellett. Szó szerint elsírtam magam előtte hogy mennyire fáj, de csak elküldött. Pedig én nem vagyok az a érzékeny kislány,sőt. Plusz nekem az a plusz egy óra csak szenvedés volt míg végig ültem.
Hogy kezeljem ezt?
Gimi első osztály
Az ofi nő
Elso egy paraszt. Nem gyogyszerfuggo szegeny, csak nem mazochista!
Nezd, ez nem megalazo, az ember (foleg gyerekkent) elsirja magat ha olyan a helyzet, nem mindenki tudja tartani magat. Hidd el, egy tanar rengeteg gyereket latott mar sirni!
Tudtommal NEM adhat a tanàr gyógyszert a diàknak! Legalàbbis pàr éve még nem adhatott, mert ha pl. allergiàs rohama lesz, akkor megütheti a bokàjàt! A tanàr helyesen jàrt el, megkérdezte a szülõd! Bàr lehet, hogy nem kellett plusz egy óràt vàratnia, de lehet hogy az orvos nem is volt bent még akkor.
Ez nem megalàzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!