Az egyik tanárom megtudta, hogy menstruálok. Hogy fogok igy a szemébe nézni? Mit tennétek ilyen helyzetben?
Az volt ,hogy nagyon görcsölt a hasam és mondtam a legjobb barátnőmnek és egy másik lány meghallotta és elmondta a tanárnak hogy fáj a hasam. Többit akit érdekel irjon privátba.
11/L
ez természetes dolog, mit kellene tennie?
nem értem mi a gond ezzel...
ha nem publikus leírhatod privátban, mert nem értem mi a gond :)
23F
olyan kétségbe esve írtad,mintha valami szörnyű titkot tudtak volna meg!
Lehet hogy meglepte hogy 11 évesen menstruálsz-de ennyi! ne gondold túl! és hogy mit tegyél? viselkedj természetesen. ne kerüld vagy bújkálj előle..
Ez csak köztetek, gyerekek között ciki, és azt hiszitek a gyerekfejetekkel, hogy a felnőttek is így gondolkodnak, mint ti, hogy "ciki" előttük stb.
Pedig ez egyáltalán nem ciki, hanem teljesen természetes dolog, és a felnőttek tisztában vannak azzal, hogy mi játszódik le egy ilyen korú kislány testében. Egyébként is, a tanárodnak biztos van felesége, lánya stb., úgyhogy teljesen tisztában van a dologgal, és azzal is teljesen tisztában van, hogy más lányok is menstruálnak a családján kívül.
Egyébként cuki, hogy így ezen rágódsz, de hidd el, semmi különösebbet nem tudott meg rólad, sőt, ez annyira mindennapos hír neki, hogy lehet, hogy 5 perccel később már el is felejtette. Annyira természetes és mindennapos dolog ez.
Nagy kaland... :D
A tanárok tudják, hogy a lányok előbb-utóbb menstruálni kezdenek, ki hamarabb, ki később. Szerintem már el is felejtette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!