2 hónapja folyamatosan menstruálok. Szó szerint ömlik belőlem a vér. Volt már valaki hasonló helyzetben?
Menj el egy másik orvoshoz, mert nem normális dolog amit leírtál, főleg ha ömlik belőled.. Az emberi testben 5 liter vér van. Egy havi menstruáció alkalmával olyan 35 ml vért veszítünk, ami elenyésző a szervezetünk számára. Ha te két hónapja minden áldott nap ömlik a vér belőled akkor ez havi szinten ha erős vérzést nézem 40 ml-el számolva 1.5 liter vért veszítenél vagy 2 hónap alatt 3 liter lenne. Azért ez már komoly vérveszteség lenne. Ilyen esetben nem mond olyan hülyeséget a doki hogy stressz vagy szedj C vitamint..
Szóval keress fel egy normális nőgyógyászt, mert itt inkább gyulladás van mint stressz
Igen, voltam hasonló szituban. Illetve nem egészen, mert 10 nap után ügyeletre kellett mennem, annyira rosszul voltam (remegtem, szédültem, vert a víz, csak a férjem segítségével tudtam kiszállni a kádból). Még aznap egészségügyi küretet hajtottak végre és kaptam vérzéscsillapító gyógyszert is. Másnapra már alig véreztem, és néhány napra rá teljesen megszünt a vérzés. Utána még 2 ciklusban nagyon erős volt a vérzésem, gyógyszerrel kellett kordában tartani, de a nőgyógyászom kontroll alatt tartotta. A műtét után volt szövettan is, szerencsére az negatív lett, így valószínűleg hormonális oka lehetett az erős vérzésnek. DE! a nagyon erős vérzés akár méhtestrákot is jelezhet, így nagyon komolyan kell venni.
Ha valóban 2 hónapja ömlik belőled a vér, akkor nem értem mire vársz? Sürgősen keress egy másik orvost! Interneten keresztül senki nem fogja tudni ezt megoldani neked, menj el egy másik orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!