Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tehet egy tanár, ha a...

Mit tehet egy tanár, ha a diákja megfenyegeti?

Figyelt kérdés

Ha nem mehet ki óráról, akkor megpofozza, többször odament kirúgta alóla a széket.

Most nyilván sokan azt gondoljátok az ilyen nem menjen tanárnak, de sajnos nem ilyen egyszerű a képlet szerintem.

2017. márc. 19. 13:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem azért ilyenek a cigánygyerekek mert "sérültek lelkileg".

Azért ilyenek, mert azt látják, hogy otthon el lehet mindent intézni ököljoggal, hozzák otthonról a káros, és felettébb veszélyes mentalitást, miszerint az a férfi, aki már volt börtönben, fenyegetik és bántalmazzák a társaikat, tanárokat, mert nekik ezt lehet, mert ő kisebbségi, ő a "király", és így tovább.

A cigány purgyékat nem a normális tanulók közé kéne betenni, hanem létre kellene hozni szegregált iskolákat, ahol kemény nevelést is kapnának, és nem lehetne őket kirúgni sem. Aztán ha otthon a szülők meg kiverik belőle a jó modort meg a tudást, akkor meg a szülőket is el kell meszelni a francba.

Ezek csak az erőszakból értenek.

Én pedig, ha tanár lennék és ez velem történt volna, tuti, hogy felmondanék a francba, és kiosztanám az igazgatót a fenébe. Senkinek sem kötelessége ezt eltűrni.

2017. márc. 23. 13:57
 22/23 anonim ***** válasza:

21:

Nagyrészt egyetértek a szegregációs ötleteddel, de én nem származás alapján csinálnám ezt. Ismerek olyan diákokat, akik nem cigányok, mégis gusztustalan féreg módjára viselkednek, nekik is ott a helyük a kemény iskolákban. A cigányok közül pedig az a néhány értelmes mehessen iskolába és ne kelljen a szegregált iskolában a sok féreg között szenvedjen.

2017. márc. 23. 15:29
 23/23 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az utolsóval.
2017. márc. 23. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!