Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Pedofil a tanár? (többi lent)

Pedofil a tanár? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy tanár a suliban aki folyton a lányok seggét csapkodja folyton ,,cicának'' szólít és folyton bejon a lany oltpzobe hogy ,,jajj jajj bocsanat a fiuba akartam bemenni'' (egyszer utama neztunk miutan kiment es nem ment be a fiu oltozobe) mit kene csinalni?
2017. márc. 12. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igazgatónak nem ártana szólni szerintem
2017. márc. 13. 13:19
 12/13 anonim ***** válasza:
58%
"Úgy érted, ha 18-on felül van! 18 év alatt még gyereknek számítasz. Ráadásul 18 felett is zaklatásnak minősül." Nem, a 18 év alatti nem gyerek ha már betöltötte a 14-et, csak fiatalkorú és az nem pedofil aki 14 év feletti lányhoz vonzódik vagy szexel. Viszont a kérdező 13 éves ezért a tanár már pedofíliával vádolható (meg még más bűncselekményekkel is)
2017. márc. 13. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen nálunk is volt. A tornatanár csorgó nyállal nézett minket. A fiúkat kizavarta focizni az udvarra, a lányok meg hogy-hogy nem mindig gimnasztikáztak és ő készségesen segített mindenkinek a seggénél tologatva átugrani a zsámolyon...

Még szerencse, hogy csak fél évet húztam le nála. 14 évesek voltunk...

2017. márc. 14. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!