Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek ki a kedvenc videósotok?

Me Follow kérdése:

Nektek ki a kedvenc videósotok?

Figyelt kérdés
YouTube, videós

2017. márc. 11. 06:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Magyarósi Csaba.
2017. márc. 11. 10:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Radics Peti, Justvidman, Pamkutya, Culture geeks, Maris, Csecse Attila
2017. márc. 11. 12:55
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"juhúúú és még senki nem írta ánfildet"

Unfiled egy rendkívül gúnyos, rosszindulatú alak. Csak a röhögése olyan, hogy az embert valami rosszra ösztönzi. Én még olyan gúnyos emberrel nem találkoztam, mint ő.

2017. márc. 11. 15:16
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Viszkok Fruzsi, Paul Street, Eszti, Firaizmus, Dancsó Peti, Szirmai Gergely, Sötét mesék, K-ville Ent., Para Kim, Tasty, WatchMojo, Animegyetem, Culture Geeks és még sok más :D ennyi jutott hirtelen eszembe
2017. márc. 11. 15:46
 15/22 anonim ***** válasza:

Dancsó Péter, Ausztrália Magyarul, Magyarósi Csaba, Radics Peti is jó,de nekem ő néha kicsit sok...

"Csajosabb" csatornák között Bianka Brush és Csorba Anita. Ők igazából értenek ahhoz, amit csinál.

A többi lány, akik sorra tűnnek fel a youtube-on, nekem mind egy kaptafa. Természetesen vannak, akik szimpatikusak, de egyáltalán nem különleges, ahogy az újdonsült vlogger csajszik az ismertebbeket próbálják imitálni és ez által nézettséget szerezni. Nem írok neveket...

De ők még csak "beauty guru"-nak sem mondhatóak. Akit ezzel fel lehet címkézni, az szerintem egyértelműen Tati Westbrook, NikkieTutorials, de még Jeffree Star-t is idesorolhatjuk...bár ő már kicsit más tészta...

2017. márc. 12. 16:10
 16/22 anonim ***** válasza:
*csinálnak
2017. márc. 12. 16:11
 17/22 anonim ***** válasza:
AvianaRahl és Hédi.
2017. márc. 12. 16:35
 18/22 anonim ***** válasza:
Radics/ThebigO/zsoze/bturtbo de igazából sok van :D
2017. márc. 12. 18:02
 19/22 anonim válasza:
Barni, Unfield, Csebe, Nosi, Own Mckendry, Vidman, Eder, Dazis
2017. ápr. 9. 21:46
 20/22 anonim ***** válasza:
19-es Eder ott él ahol én ^^
2017. ápr. 10. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!