Nektek ki a kedvenc videósotok?
"juhúúú és még senki nem írta ánfildet"
Unfiled egy rendkívül gúnyos, rosszindulatú alak. Csak a röhögése olyan, hogy az embert valami rosszra ösztönzi. Én még olyan gúnyos emberrel nem találkoztam, mint ő.
Dancsó Péter, Ausztrália Magyarul, Magyarósi Csaba, Radics Peti is jó,de nekem ő néha kicsit sok...
"Csajosabb" csatornák között Bianka Brush és Csorba Anita. Ők igazából értenek ahhoz, amit csinál.
A többi lány, akik sorra tűnnek fel a youtube-on, nekem mind egy kaptafa. Természetesen vannak, akik szimpatikusak, de egyáltalán nem különleges, ahogy az újdonsült vlogger csajszik az ismertebbeket próbálják imitálni és ez által nézettséget szerezni. Nem írok neveket...
De ők még csak "beauty guru"-nak sem mondhatóak. Akit ezzel fel lehet címkézni, az szerintem egyértelműen Tati Westbrook, NikkieTutorials, de még Jeffree Star-t is idesorolhatjuk...bár ő már kicsit más tészta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!