Nektek ki a kedvenc videósotok? ÉS miért nézitek a videóit?
Nekem sok van és én azért nézem őket mert szerintem 1: viccesek
2: Sok energia látszik a munkájukban
3: Jó nézni hogy ha bénáznak egy játékkal :DD
mobilaréna. hu
Bog
veletech és sok más egyéb rendezvény köszönhető neki, ő tette naggyá ezt a telekommunikációs oldalt több mint egy évtizede.
A videói és tesztjei nagyon részletesek és segítenek elődönteni ha telefon vásárlás mellett állok.
Radics Peti
Nem álszent, a videóiba egy az egybe azokat a karaktereket adja vissza mint amilyenek a való életben vannak.
Molnár Krisztián
Ő a példaképem. Munka nélkül elér és megkap mindent, amiért én vért izzatok nap mint nap.
-sWooZie
-Laina (az "overly attached girlfriend" vlogja)
-jacksfilms (angol helyesirasi hibakat gyujt es eloadja oket rettento humoros modon, ajanlom mindenkkinek, nagyon szorakoztato!!)
-Jenna Marbles
-WatchMojo (top 10 osszeallitasaik vanna, altalaban5-10 percsek, edrekes dolgokkal kapcsolatban, foleg filmes temaban)
-TheEllenShow (Ellen DeGeneres musorabol)
-Good Mythical Morning (ket idiota csaladapa furcsa kiserleteket hajt vegre humorosan eloadva)
Attila the Bookaholic:tök jó a mosolya, és a humora se utolsó(ráadásul a mellettem lévő házban lakik).
FollowAnna:vicces lány, és éli az életét(ő is mellettem lakik).
Videómánia:nagyon vicces ember, bár néhányan már nem bírják, de én akkor is szeretem őt.
2Face: nagyon jó őt nézni!
Pewdiepie: nagyon viccesen szerencsétlenkedik!
Csebe: Mert szeretem és kész!
Móni szépségvilága: nagyon szépen sminkel.
Smosh:Ian meg Anthony viccesek.
És még sorolhatnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!