Írjak egy névtelen levelet az igazgatónak erről a gyökéről? Már komolyan mondom félek tőle pedig nem vagyok félős fajta. Egyébként ti ilyen idióta gyereket ismertetek már? 15/F
"Én soha nem értettem az ilyen barmokat, de a Dunát ellehetne dugaszolni velük. Ennyire durva emberhez nem volt "szerencsém", de engem már az is kiakaszt hogy a sulis wc-be egy rohadt budipapírt nem lehet betenni, mert 2 perc múlva valaki bedobja a wc-be, egy zárat nem lehet rátenni az ajtóra, mert egyből letörik, egy folyékony szappant nem lehet kitenni, mert a fedelét leveszik és kiöntik."
Ez szinte mindenhol így van. Nem elég neki az, hogy ennyire gonoszak, hogy sem tanítani, sem tanulni nem lehet miattuk az iskolában, nekik még rongálniuk is kell. A rongálás semmivel sem különb dolog a lopásnál, sőt, szerintem még rosszabb is nála!
"Több szék volt az osztályban, erre vagy 3-4 et összetörnek, s a lábait elvitték s beadták vasnak..."
És utána ők szidják a fémtolvajokat. Nem csodálkoznék, hogy ha bűnözőket szidó jobbikos fiatalok lennének, mintha nem esne le nekik, hogy ők is mekkora bűnözők. Már gyerekkorban. Az ilyeneket akkor kéne pofán verni, amikor kényszert éreznek a bűnözésre, rongálásra. De ha véletlenül az ő házukat rongálná meg valaki, rögtön a fél faluval hadat üzennének neki.
Kérdező, te meg mond meg annak a gyereknek, akinek tönkretették a kabátját, hogy ki tette tönkre, és szépen fizettesse ki az illetővel.
Már nem tanítják az iskolában, még felső tagozatban, CINKOS? AKI NÉMA!?
Már nincs benne az elsős olvasókönyvben sem a történet a macskákat veszekedni hagyó gyerekekről?
BAJ.
a Jónás könyve gimis anyag kbb 11.oszt sztem még nem vették.
de igazad van "bűnösök közt cinkos aki néma , atyjafiáért számot ad testvér"
Az igazgatód egy vérbeli agy nélküli se*gfej. Tanubizonyságot tett róla, hogy xarik arra hogy itt egyesek szenvednek. Nem csak téged zavar, csak a többi olyan puliszka, mindent benyel, s elfelejt egyik napról a másikra. Ha lehetőségem lenne rá a szemébe mondtanám hogy egy lelkileg roha*t, érzéstelen ge*nyláda. Nekem is pont ilyen igazgatóm volt, hasonló volt a helyzet is, és az ő megoldásai is. Hát gratulálok a baxott fajtájának, tönkretette 100 meg 100 gyerek életét aki ott tanult, mert pattintotta magáról a szülői panaszokat s minden. 8 évig terrorba éltem 1 osztályban, vertek, csúfoltak mindenkit. És a tiédhez hasonló utolsó rohad*ék gen*yládát nem érdekelte, sok torz, lelkibajos személyiség lett akit most is nyomaszt a dolog.
Ezzel a szöveggel hogy 'gerinctelen aki névtelenség mögé bújuk' általában azok jönnek akik szintúgy terrorba tartanak embereket. Az "utca gengszer" is hőböröghet hogy há miért nem áll elő akit idegesít, s miért névtelenül.... Há miért ba*meg, hogy lehet ilyen idió*ta ember igazgató is, arra nem gondol hogy pont azért mert félsz, szorongsz és rosszul érzed magad? Ja, az mellékes, xarik az egészre. Neki csak a hónap végén a juttatás kell, a munkát nem végzi el, és nem igazgat.
S akkor az ilyen sült baro*m megy tüntetni hogy nincs krétára pénz, hát baxus, összetőrnek mindent, s azon van felháborodva hogy bemártják őket? Nálunk is minden wc-ről a kilincs, ülőke letörve, és úgy általánosan ami mozdítható össze van törve. S ez a reakciója az igazgatóknak. Nincs pénz oktatásra, ja hogy ő még azt se becsülteti meg ami van? Az nem az ővé, őt mit érdekli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!