Osztálytársam rám kent dolgokat és megvádolt! Mit tudok tenni?
Sziasztok!
Előző héten nem voltam iskolában és ma egy osztálytársam,az anyja és az osztályfőnököm elkezdtek számon kérni,hogy én miért sértegetem és fenyegetem az osztálytársamat.Először csak néztem én is és megkérdeztem hogy most miről van szó,mert én itt sem voltam.Na erre az anyja elkezdett velem ordibálni,hogy én Facebook-on fenyegetem meg folyamatosan gúnyolom a fiát,és hogy én ezt hogy képzelem és örüljek ha nem jelent fel.Teljesen lefagytam a döbbenettől.
A legviccesebb az egészben,hogy nincs is Facebook-om !
Az anyja meg az osztályfőnököm meg nem hitte el.Osztálytársaimat elküldte az osztályfőnököm és nem engedte hogy elmondják,hogy nekem tényleg nincs Facebook fiókom.Már körbejárta a hírt az egész iskolában,az összes tanár is kérdezgetett,hogy én miért bántom őt.Anyumat felhívtam és elmondtam neki,hogy mi történt.Azt mondta ha hazaérnek apummal akkor megbeszéljük a dolgot,és a srác anyjával is beszélnek majd.
A srác már nem egyszer csinált ilyet.Egy barátnőmet azért köpte be az osztályfőnökünknek,mert nem küldte el neki a leckét,pedig barátnőm beteg volt akkor.
Megkértem a srácot,hogy ugyan mutassa már meg azokat az üzeneteket amiket ,,én" küldtem neki.Hát ő nem tudja megmutatni mert a telefonján nem lehet Facebook-ozni(egy kis 5 cm-s téglája van)
Ezt hogy tudnánk megoldani ?Mi feljelenthetjük őket ?
+Ez most biztos,hogy rettenetesen furcsa kérdés lesz és bunkónak tartotok majd miatta,de :Lekeverhetek neki egyet ?
14l
Mondtam én, hogy jó az az infó terem ;)
Drajula, de én addig nem engedtem volna őket sehova, amíg ki nem nyögik, hogy bocs tapló köcsögök vagyunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!