Mért van az hogy a tanár azt hiszi hogy a nagyszájú diákok többet tudnak mint egy csöndesebb?
A csendesebbnek is ott a lehetőség hogy odamenjen és azt mondja hogy én igenis felmászok.
Én speciel mikor tesin játék van akkor bemegyek a kondi részre súlyzózni, fekve nyomni, húzódzkodni és kötelet mászni.
Egyfelől béna vagyok röplabdában, és azzal hogy csak elvagyok a pályán nem sokat teszek hozzá a játékhoz. Másfelől a heti 5 óra tesi egy jól felszerelt kondihelyen megspórolja nekem a havi 8000Ft-os kondibérletet.
Persze nem egyenlő egy komplett konditeremmel, de többet ér így az időm mint hogyha a padon ülnék meg 10 percenként 3-at ütnék egy labdába.
Amúgy meg ne érdekeljen a tanár véleménye.
Nem hiszik azt.
Amúgy még az is lehet, hogy teljesen véletlen volt a kiválasztási rendszer. De én ara tippelek, hogy a rendbontókat így akarta lekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!