Középiskolás éveitek alatt mi volt a legvadabb dolog amit csináltatok?
Sajnos nekem sok volt:( Kilencedikig mindenki csendes, visszahuzódónak tartott és hát meg akartam mutatni, hogy én nem vagyok ilyen.. és kicsit elfajultak a dolgok a fegyelmiig:( úgy kezdődött, hogy volt 1 banda, benne volt az osztálytársam én meg nagyobb fiúk (20 évesek) a lényeg, hogy 2. Hónap után meglogtunk egy rendezvényről, összejöttem egy tetovált kigyúrt csávoval.. 14 évesen.. mindenhonnan meglógtunk..Félévkor buktam. Befestettem a hajam feketére.. Ellógtam bulikba, ittunk, füveztünk .. volt, hogy a suli wcjébe cigiztünk, vagy kimásztunk az ablakon. Nagyon szégyellek ezekre visszaemlékezni. Szerencsére nem sokára kaptam az élettől egy hatalmas pofont ami jó útra térített de akkor is:(( Áhh meg akartam felelni csak.. 9 év csesztetés után..és ez lett belőle, hogy majdnem kirúgtak.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!