Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem tudom mit tegyek, gúnyolna...

Nem tudom mit tegyek, gúnyolnak, kinevetnek és utálnak az osztálytársaim. Tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Egy 16 éves lány vagyok. Tanán másfél éve kezdôdött, hogy elkezdtek furán tekinteni rám az osztálytársaim. Addig sem voltam a kedvencük, de nem bántottak. Megtudtam, hogy a legjobb barátnômre és rám gúnyneveket aggadtak. Bármit csinálunk nevetnek. Nem a saját nevünkön hívnak, hanem ezeket a gúnyneveken. Nem tudom mit tettem ellenük, de nagyon bánt a dolog. Velük vagyok egész nap, és nagyon zavar, hogy ennyire semmibe vesznek. Nem akarnak egy légkörben lenni velem. Én kicsit visszahúzódó vagyok, kevés de igaz baràtom van. Nem tudom mit tegyek, hogyan tegyem magam túl ezen. Ha kérdés van, vagy valami nem egyértelmû kérdezzetek nyugodtan, akár privátban is. :)

2017. jan. 27. 22:03
1 2
 11/13 anonim válasza:
bocsi elírtam: Megbánták azt amit tettek.
2017. febr. 3. 22:21
 12/13 anonim válasza:
Meg még valami: Addig fogják ezt csinálni, amíg látják hogy téged ez bánt!
2017. febr. 3. 22:24
 13/13 anonim ***** válasza:

állj ki eléjük pl ofőórán kérj szót és mondd

gyerekek, viseljük el egymást még 2-3 évig,utána elválnak útjaink és soha többé nem találkozunk, addig meg tűrjük el, hogy itt vagyunk

Ti se szóljatok hozzám, én sem szólok hozzátok

Ja és keress egy másik közösséget, ahol jól érzed magad, kezdj el sportolni, nyelvet tanulni

2017. febr. 23. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!