Ilyenkor mi a francnak adja meg a tanár az ötöst? 14l
Nyolcadik félév miatt a tesi tanár megadta az ötöst,úgy hogy hármas és négyes között volt az átlagom.Csak azért,mert úgy nem lett volna meg a kitűnő.Én ennek nem örültem.Nem olyan a képességek, plusz a tanárt ismerve, utána csak azt halytogatná,ha valami nem megy,hogy ő megadta az ötöst....
És mit ad isten? Szekrényugrást!Nem megy,tanár kiállít.Óra végén pedig jön a "Én megadtam az ötöst,de te meg teszel az egészre"....
Akkor minek adta meg az ötöst?
Jól van, emberek, most már leállhatnátok a csesztetéssel! Ha már annyi energiát ráfordítottatok, hogy lenézően és arrogáns stílusban adjatok választ egy nem létező kérdésre, igazán válaszolhattatok volna az eredetire!
Nem értem, mit kell azon kiakadni, ha egyetlen szót félreírt! Ti talán mindenben tökéletesek és hibátlanok vagytok? Ezzel a sok bunkó megnyilvánulással nem hinném... Mindenki követ el hibákat, és mindenki másban jó.
Én sokszor nyertem helyesírási versenyt, de még én is írtam már félre szavakat, gépen is és papíron is. Aztán kit érdekel? Még a legjobb, legnagyobb tanárok és professzorok is tévednek!
Mekkora tragédia, azta...
Mellesleg kérdező, szimplán jóindulatból adhatta meg, de így látatlanban elég nehéz választ adni.
19/L
Nagyon szívesen elbeszélgetnék azzal a gyáva nagyokossal, aki a válaszomat 0%-ra pontozta; pont az ilyennek szólt, örülök, hogy magára ismert! :)
De azért az ő véleményét is meghallgatnám, nincs abban semmi szégyellnivaló ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!