Ilyenkor mi a francnak adja meg a tanár az ötöst? 14l
Nyolcadik félév miatt a tesi tanár megadta az ötöst,úgy hogy hármas és négyes között volt az átlagom.Csak azért,mert úgy nem lett volna meg a kitűnő.Én ennek nem örültem.Nem olyan a képességek, plusz a tanárt ismerve, utána csak azt halytogatná,ha valami nem megy,hogy ő megadta az ötöst....
És mit ad isten? Szekrényugrást!Nem megy,tanár kiállít.Óra végén pedig jön a "Én megadtam az ötöst,de te meg teszel az egészre"....
Akkor minek adta meg az ötöst?
Amiatt ne bánkódj hogy megadta az 5 öst jobban felvesznek középsuliba :D
Szándék sokat számít... Nincs olyan hogy nem megy!!! Lássa a tanár hogy dolgozol órán és csinálod a feladatot,
Mert ha most kiállsz a sorból azt hiszi hogy sz@rsz az egészre, próbáld meg legalább nekiszaladni felugrani rá....
Lássa a szándékot
Egy szót elírtam egyszer,úgy,hogy gyorsan írtam... Basszus,de szörnyű.Nem,a nyelvtan nem jó szándékból lett ötöt.
Nem én álltam ki a sorból,hanem a tanár állított ki.Nem tudom ez miért tartozik a "sz@rik az egészbe" kategóriához.
"Nyolcadik félév miatt a tesi tanár megadta az ötöst,úgy hogy hármas és négyes között volt az átlagom.Csak azért,mert úgy nem lett volna meg a kitűnő"
Nehéz lehet az élet, ha szövegértési képesség nélkül éled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!