Ha leköpöm a tanárt mit kapok?
Ha igaz, amit a kérdező mond, akkor a tanárral nagyobb gondok vannak, mint a kérdezővel. Hiszen egyrészt akárki tüsszenthet. Még szokták is mondani, hogy nem egészséges visszatartani a tüsszentést. Ráadásul még csak nem is gusztustalan, hanem egy tök alap dolog, amit az ilyen -15 fokos időben szoktak csinálni az emberek. A tanárnak lehetett volna ennyi esze, és biztos vagyok benne, hogy a kérdező a saját harcias természetével most nagyon szívesen visszaadná a tanárnak, amit kapott.
De felvetődik bennem a kérdés, hogy a kérdező úgy általában hogy szokott viselkedni ennek a tanárnak az óráján. Nálunk az osztályban mindenki végig pofázott, és utána a legnagyszájúbb diákok úgy behazudták, hogy csöndben voltak, hogy talán még saját maguk is elhitték. Természetesen megállás nélkül járt a szájuk, de ha a tanár szólt, akkor meg jött a kamu duma, hogy ő nem mondott/csinált semmit. Lehet, hogy a kérdező is sokat beszélt, és már sok olyan dolgot csinált, amiért megérett ez a "fejmosás" neki. Nem tudom, nem ismerem a kérdezőt, és hogy milyen magatartást tanúsít a tanárokkal és a diákokkal szemben, de lehet, hogy nem a legjobb magatartású tanuló, és ha sokszor nem tud miattad órát tartani a tanár, ez így jön elő nála. Igen, pont akkor, amikor tüsszentesz. Fogadok más is tüsszentett már, és annak mégsem ordította le a fejét. Nem véletlenül, hiszen nem a tüsszenéssel volt baja, hanem veled és a magatartásoddal. Tudod kérdező, a mi osztályunkban a tanulók meg is mondták, hogyha úgy viselkedne velük valaki, ahogy ők a tanárokkal, akkor már kinyírták volna az illetőt. Most akkor ezek után miért háborodnak föl, ha megharagszik rájuk a tanár? A saját munkája akadályozva van néhány tanulatlan hülye miatt, aki gonosz és pofátlan, és csak a tanárai és diáktársai cseszegetése élteti őket, amelyeket ők már nem viselnek el, ha ellenük irányul. (Még ha akár jogosan is irányul ellenük). Nem tudom kérdező, te ismered magad, és hogy mit művelsz abban az osztályban a tanárokkal és diáktársaiddal. De csak annyit mondok, hogy ha tudod magadról, hogy ezt simán megérdemelted, akkor fogd be a pofád, és hallgass.
"amúgy mondtak mások h igazgatóhoz forduljak, de engem ezzel akkor is megalázott"
Te hány embert aláztál már meg életedben? Mert konkrétan a #2 válaszolóval is ezt tetted, ok nélkül. Mert NEM, az, hogy nem vagy csicska, az nem elég indok.. Az nem indok semmire.
A tanárod eleve feszült hangulatban volt, hiszen elvesztett egy számára fontos személyt. Talán túlzásba vitte, de leköpni, az egyszerűen szánalmas. Komoly, benned ennyi van? A kérdésed alá írt válaszaid írásmódjából pedig látszik, hogy milyen alak vagy. Nem lobbanékony, hanem mérhetetlenül agresszív.
Én odamennék bocsánatot kérni, mert nem tudhatod, hogy ő kijét veszítette el. És hiába mondod, hogy ez magánprobléma, az indulatokat nehéz visszafojtani. Szánalmas vagy.
Feljelenthet, de előttem már leírták a választ.
16/L
21. Benned is csak annyi ész van amennyit mutattál eddig, idejössz oltogatni gyakorin mert menő vagy a székből pedig még semmit nem tettél le az asztalra, legalábbis annyit mint én itthon biztos nem.
22. Azért tanul az ember 20 évesen hogy egy érettségivel ne a gyárban kössön ki 120e ft-os fizetéssel és olyan munkát végezzen amit szeretne, a közmunkát meghagyom az alja népre ;)
23. Teljesen jó amit leirtál, annyit kiegészitenék hozzá hogy én vagyok az egyik olyan diák bent a 18 fős osztályból aki figyel és nem is beszél. Szóval magatartásbeli gondjaim nincsenek, beszélni nem szoktam, csendben ülök és jegyzetelek ez a vicc az egészben.
Köszönöm a válaszokat
Mindkettőtök viselkedése kritikán aluli.
Te bunkó voltál. Fordított helyzetben mit szólnál ha egy hozzátartozód meghalna és dolgozatot írnál. Jelzed a tanárnak, hogy rokonod meghalt ő meg azt mondaná, hogy kit érdekel. Viselkedj úgy ahogy szeretnéd, hogy veled viselkedjenek!
A tanár is bunkó volt. A stílusa és a hangnem nem a megfelelő.
Sok válasz ide-oda.
De igazán csak egyféleképpen tudhatod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!