Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha leköpöm a tanárt mit kapok?

Ha leköpöm a tanárt mit kapok?

Figyelt kérdés
Ma tüsszentettem egyet az órán és a tanár elkezdett ordibálni mi ez a hangzavar meg hogy temetik a rokonát lassan. Mondtam hangosan hogy ez most kit izgat mivel senki nem viszi be a gondjait a suliba/munkahelyre. Elkezdett ordibálni velem, meg belehajolt a pofámba... normális az ilyen? egyébként szaktanár és semmi tanári múltja sincs mivel nagyfőnök volt eddig cégnél, de azért ez több a sokknál. Én alapból robbanékony természetű vagyok és nem sok kellett hogy megüssem. Hétfőn lesz vele órám és nem fogom ennyibe hagyni. Mit kezdjek egy ilyennel? sulin belül hozzá sem lehet érni, de utcán ha leköpöm és a szemébe mondom hogy most orditson velem kapok valamit? amúgy mondtak mások h igazgatóhoz forduljak, de engem ezzel akkor is megalázott.

2017. jan. 20. 22:23
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hidd el ez ugy volt ahogy leirtam :) minek hazudnék gyakorin??
2017. jan. 20. 22:52
 12/25 anonim ***** válasza:
53%

A tanár Hivatalos személynek minősül vagyis közfeladatot lát el, téged tanít. Ha leköpöd akkor simán feljelenthetne mint hivatalos személy elleni vétség.

20 évesen lehetne annyi eszed, hogy az órán nem pofázol vissza, hanem figyelsz.

2017. jan. 20. 22:56
 13/25 anonim ***** válasza:
44%
12, de ha igazat mond, akkor ritka nagy paraszt a tanár is, nem? Vagy oké, hogy egy tüsszentésért szidjuk a diákot?
2017. jan. 20. 22:56
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
Egy erdélyi parasztbácsi mondta, egyszerű mint a FAKE!!!
2017. jan. 20. 22:57
 15/25 anonim ***** válasza:

14, lehetne annyi esze.. De a tanárnak nem kellene legyen annyi esze, hogy egy tüsszentés miatt nem kezd el ordítozni?

A leköpés valóban hülye ötlet. De ne állítsuk már úgy be, hogy szar alak kérdező és szegény, ártatlan tanár. Mert ha igaz, amit a kérdező ír, akkor a tanár is megéri a pénzét.

2017. jan. 20. 22:58
 16/25 A kérdező kommentje:
20 évesen, érettségizve (érettségire épülő szakma) van annyi eszem hogy figyelek, de ne haragujdon senki. Azzal hogy kiadom magambol a bacikat elkezd orditani mert temetnek valakit neki? Hány embernek van baja őszintén? Vannak más bajok is vele hozzáteszem de ez a mai teljesen lesokkolt.
2017. jan. 20. 23:00
 17/25 A kérdező kommentje:
mindegy köszönöm a válaszokat, majd valami lesz. Az biztos hogy ennek nyoma fog maradni, és ha szivatni fog még 1,5 évig, biztos nem marad ez az ügy annyiban. Köszönöm a válaszokat
2017. jan. 20. 23:02
 18/25 anonim ***** válasza:
46%
2-es vok azt meg megjegyezném hogy köpködni csak egymást szokták te szefós
2017. jan. 20. 23:25
 19/25 anonim ***** válasza:
46%

köpködni csak a cigányok szoktak te szefós*

most jó! ._.

2017. jan. 20. 23:26
 20/25 anonim ***** válasza:
72%

Nem kell suliba járni 20 évesen kérdező, főleg ha ilyennek vagy kitéve.

Menj inkább közmunkázni, ott majd lehet amperkodni, te leszel a Jani!

2017. jan. 21. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!