Ezt vegyem vereségnek, vagy ne?
Sziasztok. Ma volt egy incidensem az osztálytársammal.
Ő eleve egy olyan ember, akit nagyon nem kedvelek, ma rátett egy lapáttal.
Tesiztünk éppen, előtte álltam, háttal neki, ő meg a padon ült (sosem tesizik rendesen) Belerúgott a fenekembe. Itt kifogyott a türelmem, hátrafordultam és leordítottam. Elkezdett kapálózni, lefogtam. Észrevettem, hogy rendkívül sérthető helyzetben van, (nem tudott volna védekezni), de nem rúgtam bele. Hátrébbálltam. Erre felugrott, az első ütését még kivédtem, a másodikat nem. Nem volt egyébként nagy, kifejezetten kicsit ütött a régi edzőtársaimhoz képest. Csak egy kicsit élesebb fogam felszakította a számat (az azóta már jó, holnapra szebb lesz, mint tegnap volt xd). Láttam, hogy mindenki minket néz (kb. 6-7 ember), sarkonfordultam, lemostam a szám, és les***rtam. Eleve nem akartam verekedést, egy viszonylag jóhírű gimiben ilyan állati viselkedésnek amúgy sem kéne előfordulnia. Szerintetek? 16f
Én nem venném vereségnek, azonban sokan azt fogják hinni, hogy kikaptál. Ezeket lekell tojni. :D
Persze a helyedben, amiután belém rúgott akkorát adtam volna neki, hogy lefordul a padról. Mikor a földön van rásegítettem volna 1-2 rúgással, majd közöltem volna vele, hogy következőnek a dupláját kapja.
Nem volt ez verseny, hogy vereségnek vedd :D
De tudd, hogy legközelebb hogyan állsz hozzá mind verbálisan, mind "tettekkel". Azért azt jó, ha tudja, hogy a "le se köpöd" fázisban van.
Ez pont, hogy nyereség.
De csak úgy kíváncsiságból, a tanár hol volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!