Csajok ti mit sportoltok?
Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 10:54
2/12 A kérdező kommentje:
?!
2017. jan. 17. 11:05
3/12 anonim válasza:
Pilates.
Az első válaszadónak igaza van, azután is lehet izomlázat kapni.
4/12 A kérdező kommentje:
Aki sport szerűen szexel az elég bolond.
2017. jan. 17. 11:31
5/12 anonim válasza:
Bolond vagy te, hogy nem értesz semmit! Még a humort se. Rád férne már egy alapos kefélés!
6/12 anonim válasza:
Régebben lovagoltam, most már csak itthon erősítek, szobabiciklizek. Néha söröskorsót emelgetek a haverokkal.
Tavasztól elkezdek futni.
7/12 A kérdező kommentje:
Azért nem értettem mert gyenge poén volt.
2017. jan. 17. 11:49
8/12 anonim válasza:
Kb 2 éve semmit, aminek egészségügyi oka van, akármennyire is ellentétesen hangzik a kettő:D Azért néha óvatosan erősítek és nyújtok kicsit itthon. Előtte úsztam, az előtt pedig tornáztam.
9/12 anonim válasza:
Bírom, hogy a 7-es válaszoló előttiekről leró, hogy vmi kanos primitív férfibanda írta őket xDDDD
Kerítsetek nőt magatoknak vagy 30 évesen is szüzek lesztek kb. XD
10/12 anonim válasza:
Hát szexelni szoktam heti többször(lovaglónál tényleg eléggé le lehet fáradni), sokat járok gyalog, és néha pörgetek egy kis hulahoppot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!