Miért csinálja ezt 10 percenként?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban, tipikusan beképzelt, és azt hiszi nagyon okos (pedig hát...na mindegy, ez mellékes) és folyton okoskodni próbál, ami már önmagában nagyon idegesítő, de órákon meg (meg szünetekben is) folyamatosan sóhajtozik, de nagyon hangosan. Nyilván én is szoktam sóhajtani, de nem úgy, hogy a 10m-es körzetemben mindenki hallja...hogyan lehetne diszkréten szólni neki, hogy ez zavaró?2017. jan. 10. 15:39
2/8 anonim válasza:
a) Kérdezd meg, hogy ezt miért csinálja.
b) Kontrázz rá. Sóhajtozz te is. Így tán észreveszi magát.
3/8 Chopen válasza:
"Fogd már be a pofád, ki***ttul unlak!"
4/8 anonim válasza:
Az a sóhajtozós jó:'D vagy még csinálhatnád azt is hogy"khm feltűnési viszketegség":'D.
5/8 anonim válasza:
Csak téged idegesít vagy másokat is?
6/8 A kérdező kommentje:
Másokat is zavar, mármint akik közel ülnek hozzá. Akkor nem csak én gondolom úgy, hogy feltűnési viszketegség :D
2017. jan. 11. 11:43
7/8 Bekecs Béla válasza:
Mond ezt neki: Kuss az órán, *sóhajt egyet. *sóhajt még egyet haradik sóhajtásánál. Mi az istenért kell állandóan sóhajtani? Lélegzetvételi problémád van? Természetesen nem árt mebeszélni egy spannal, hogy ha majd mondod kontrázzon ő is rá. Ja tök idegesítő elmehetnél már a * ki mit gondol. ;)
Ismerős helyzet volt hasonló beállítású ember régen gimnáziumban az osztályomba. Haverommal összefogtuk és egy óra leforgása alatt lealáztuk. Hasonló helyzet csak a miénk kicsit keményebb volt.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát, ez eléggé megerősítette bennem, hogy csak azt akarja, hogy bárki észrevegye, majd még kigondolom hogy legyen, mert azért megalázni nem szeretném.
2017. jan. 12. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!