Hogy tehetném magam túl a megalázásokon amiket iskolában szereztem tanárok és diákok részéről?
Figyelt kérdés
Teljesen kikészülök.2017. jan. 7. 15:55
1/3 anonim válasza:
sok év, pszichiáter, környezetváltozás
2/3 anonim válasza:
Idővel ezeket elfogod felejteni. Ha növeled az önbizalmad és sikereket érsz el az életedbe és lesz egy jó baráti köröd akkor a múltra már csak legyinteni fogsz. Én is meg lettem alázva jó néhányszor még általános iskolába. a 7. 8. osztályt másik iskolába végeztem, mert így alakult a költözés miatt. Ott újként ki voltam közösítve és sokszor piszkáltak, meg aláztak meg, mert én vagyok az új. Amikor gimibe mentem tiszta lappal kezdtem mindent, 2 nap alatt bekerültem egy jó körbe, egyszer volt amikor megaláztak, de kiálltak mellettem azok akikkel jóban voltam így nem volt az annyira veszélyes. Mióta leérettségiztem és elmentem szakmát tanulni, már nem voltklikkesedés, ott már komolyság volt, aztán amikor már munkába mentem onnantól már minden jó lett, és azóta az általános iskolában szerzett rossz élmények már hidegen hagynak.
3/3 anonim válasza:
Konkretizáld és beszéld át valakivel, aki felnőtt módjára tud gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!